«

»

(Cand) Domnul ii cheama la el pe cei buni

Share

 

Il stanjeneau cuvintele mari si gesturile pompoase. Credea in munca facuta in liniste, cu seriozitate si tenacitate. Credea in relatiile cladite pe bunatate, altruism, respect, loialitate, empatie si condimentate cu mult umor. Daca site-ul www.revistaconstructiilor.eu exista, daca luna de luna newsletterul Revistei Constructiilor a ajuns la dumneavoastra, este pentru ca el a inteles foarte repede cata nevoie are sectorul constructiilor de cai moderne de comunicare si a inceput sa le dezvolte ca proiect personal. Cu propriile resurse, in timpul sau liber, invatand din mers si testand constant pentru a alege variantele functionale, a pus bazele unuia dintre cele mai performante „instrumente” ale Star Pres Edit – implementarea online – , fara a neglija conceperea tehnica a variantei tiparite a revistei, careia i s-a dedicat cu o pasiune egala.

La mijlocul lui noiembrie, cand deja nu mai avea resurse sa lupte cu boala, a gasit totusi puterea sa puna in pagina ultimele articole.

Colegul nostru vreme de aproape 20 de ani, Cezar Iacob, nascut pe 23 februarie 1969 la Piatra Neamt, a trebuit sa plece inainte de a putea trimite newsletterul care v-ar fi anuntat aparitia unuia dintre cele mai reusite numere ale Revistei Constructiilor. Cu cateva clipe doar inainte de mult-asteptatul numar 200.

In incapatanarea noastra de a nu accepta nici macar gandul unei atat de absurde plecari, am pastrat speranta pana in ultima clipa. N-a fost sa fie: ne-a venit randul noua sa-i ducem proiectele de suflet mai departe. Ramane acel numar de decembrie extraordinar ca un omagiu pe care i-l inchinam, iar amintirea i-o vom pastra alaturi de aceea a mentorilor nostri, cei care au pus bazele Revistei Constructiilor: Ionel Cristea si Ciprian Enache…

 

(Intotdeauna, parte din echipa, Cezar! Intotdeauna parte din echipa!)

 

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 199 – februarie 2023, pag. 65

 

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2023/02/13/cand-domnul-ii-cheama-la-el-pe-cei-buni/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.