«

»

BRENNEKA: Noi definim excelenta si o punem la dispozitia clientilor nostri – Instalatii civile si industriale

Share

BRENNEKA este o companie specializata in instalatii civile, industriale si pentru infrastructura: instalatii HVAC, instalatii sanitare, sisteme de prevenire si stingere a incendiilor, instalatii electrice si automatizari, confectii metalice pentru instalatii, instalatii tehnologice si retele exterioare.

Cu peste 160 de angajati proprii, BRENNEKA are o istorie dovedita de livrare a unor proiecte eficiente si de inalta calitate pentru o gama larga de clienti din diferite industrii.

BRENNEKA executa, proiecteaza, opereaza, mentine inteligent si eficient instalatii pentru cladiri, infrastructura si industrie. Activam in mod performant, inteligent si durabil.

 

Clientii BRENNEKA pot avea incredere ca vor beneficia de cele mai bune servicii si indrumari de specialitate pe tot parcursul proiectelor si al ciclului de viata al instalatiilor. Asiguram performanta, impreuna ajungand la obiectivele propuse. Vom demonstra acest lucru cu claritate, prin rezultate masurabile. Realizam instalatii inteligente si durabile, care contribuie la bunastarea oamenilor si a mediului inconjurator.

Un proiect reusit, si anume o executie bine coordonata si realizata, supervizata de catre ingineri si tehnicieni experimentati, permite economii de timp si intretinere optimizata, criterii importante atunci cand vine vorba de durabilitatea si exploatarea instalatiilor.

Rezultatul dumneavoastra: predictibilitate, fiabilitate, viteza, transparenta, costuri optimizate si riscuri reduse.

Serviciile noastre: proiectare, executie, servicii de inginerie si management de proiect, sisteme de parteneriat.

 

Noi suntem BRENNEKA.

Dir. General Ion Badau, martie 2023

 

“Cu o experienta de peste 17 ani in executia de instalatii pentru constructii civile si industriale, ne-am extins si diversificat serviciile in Romania, Franta, Belgia si Germania.”

Dir. Proiecte Europene Ioan Diaconu

  

“In viitorul apropiat, vedem o crestere si o consolidare a departamentului de instalatii electrice si in Romania prin demararea unor noi proiecte si diversificarea serviciilor.”

Dir. Tehnic Laurentiu Baranga

  

“Prin cele doua companii din Romania si Franta, preconizam o cifra de afaceri de peste 20 milioane de euro in anul 2023.”

Dir. Financiar Adelina Voicu

 

 “Executam instalatii electrice si mecanice pentru proiecte rezidentiale in Bucuresti si Constanta, pentru spatii industriale in Brasov, Ilfov, Ploiesti si Bucuresti, pentru gradinite si scoli in Bucuresti, pentru complexe administrative in Bucuresti si Sibiu, pentru complexe comerciale in Iasi si Bucuresti. Lucram in trei aeroporturi internationale. Un obiectiv in Germania, unde societatea noastra executa instalatii mecanice. Doua proiecte in Romania, unde executam instalatii electrice si instalatii mecanice.”

Dir. Operational Adrian Pislariu

 

“Am crescut si ne-am dezvoltat alaturi de parteneri stabili si clienti multumiti.”

Managing Partner Mihai Ojog

 

 “Ne-am consolidat pozitia in piata si urmarim noi oportunitati de dezvoltare.”

Managing Partner Lucian Vultur

 

 

 

BRENNEKA – INSTALATII CIVILE SI INDUSTRIALE

ROMANIA

+4 031 4313095

office@brenneka.com

www.brenneka.ro

 

FRANCE

+33 63 52 70 847

brennekasas@brenneka.com

www.brenneka.com

 

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 200 – martie 2023, pag. 13-15

 

 

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2023/03/15/brenneka-noi-definim-excelenta-si-o-punem-la-dispozitia-clientilor-nostri-instalatii-civile-si-industriale/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.