«

»

FPSC: La ceas aniversar, construind impreuna

Share

Probabil unul dintre cele mai puternice verbe care ne defineste existenta este „a construi”. Il asociem cu cresterea, cu dezvoltarea, cu reusita sau implinirea, cu rezultatul vizibil de la final, dar intreaga imagine idilica nu poate fi desprinsa de tot ceea ce presupune in sine procesul de construire: munca din spate, caramizile marunte asezate una peste alta, zi de zi, intr-un efort continuu, impotriva poticnirilor, nemultumirilor sau nereusitelor „de etapa”, determinarea si ambitia de a da forma unui vis, unei idei.

Constructorii inteleg cel mai bine ce inseamna a edifica, iar federatia ce ii reprezinta, FPSC, a demonstrat ca si la nivel de organizatie a reusit sa se ridice, in 15 ani de activitate, ajungand de la o asociere de doua patronate la o federatie reprezentativa alcatuita din 5 patronate, ascultata si recunoscuta de decidentii de la nivel central, de institutiile publice, de media si de partenerii internationali. Avem alaturi sute de firme, insumand peste 60.000 de angajati, si continuam sa crestem, continuam sa punem materiale de calitate in constructia noastra, pentru ca avem incredere in noi, in rolul pe care il avem in societatea de azi si in cea viitoare.

 

Majoritatea cititorilor Revistei Constructiilor ne cunosc munca, stiu ce eforturi depunem in modificarea si corectarea prevederilor legislative ce afecteaza activitatea firmelor din sectorul de constructii, in organizarea de evenimente de interes sau in realizarea unui dialog constructiv cu factorii de decizie, cu organizatii similare din tara si de peste hotare, in distribuirea mesajelor catre publicul interesat. Iar in aceasta ultima activitate, in tot acest proces de dezvoltare prin care am trecut, stim ca am avut (si avem) alaturi cativa parteneri de incredere, care au crezut in noi, care ne-au oferit o parghie sau un „microfon” pentru a ne face auziti. Sunt partenerii pe care ne putem baza. Revista Constructiilor este unul dintre ei.

 

Intr-o piata invadata de dorinta de a soca, de a obtine „like-uri” si vizibiliate, o publicatie de specialitate care transmite informatii corecte, de actualitate si extrem de utile pentru publicul dedicat este, din pacate, o raritate.

 

Pretuim colaborarea noastra, intreaga echipa de redactori profesionisti care este in spatele Revistei Constructiilor si ne bucuram ca fiecare in parte, dar si impreuna, reusim sa dam consistenta verbului „a construi”.

 

Parafrazandu-l pe filozoful roman Seneca, ce afirma ca „timpul dezvaluie adevarul”, am putea spune ca timpul dezvaluie adevaratul partener, colaborator, prieten.

Revista Constructiilor este, pentru noi, Federatia Patronatelor Societatilor din Constructii, un adevarat si valoros partner, caruia – la ceas aniversar – nu putem decat sa-i dorim La multi ani, succes si multe satisfactii profesionale!

Irina Forgo – director FPSC

 

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 200 – martie 2023, pag. 16

 

 

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2023/03/15/la-ceas-aniversar-construind-impreuna/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.