«

»

VTS: Mai eficient, mai usor si mai inteligent – cu noile unitati de tratare a aerului de la VTS

Share

VTS ROMANIA SRL face parte din grupul VTS, unul dintre cei mai mari producatori de echipamente avansate in industria HVAC. Gratie utilizarii de tehnologii inovatoare pe tot lantul industrial, de la cercetare, design si productie pana la logistica, grupul, prezent la nivel mondial din anul 1989 si pe piata din Romania din 2008, se pozitioneaza azi intre furnizorii de top pe piata locala.

 

Va prezentam, in continuare, ce a aparut nou, anul acesta, in oferta de echipamente a VTS GROUP.

 

VENTUS COMPACT CU POMPA DE CALDURA 

VTS Group si-a imbogatit gama de centrale compacte de tratare a aerului (CTA) cu schimbator de caldura rotativ prin adaugarea unui nou tip de dispozitive: VENTUS Compact HP, echipate din fabrica cu o pompa de caldura reversibila.

Configuratia compatibila a schimbatorului de caldura rotativ si a pompei de caldura creeaza o recuperare duala consistenta a caldurii sistemului, asigurand eficienta maxima a functiilor de incalzire si racire.

Unitatile VENTUS Compact sunt disponibile in patru dimensiuni, cu un interval de debit de aer de la 1.200 m3/h pana la 5.500 m3/h. 

Mai multe detalii gasiti la adresa:

https://vtsgroup.com/ro/ventus-compact-cu-o-pompa-de-caldura-oferta-noua-in-gama-vts-group

 

 

VENTUS PRO 

Va invitam sa descoperiti – @VTSGroup – si noile unitati de tratare a aerului VENTUS PRO PVS, disponibile in 71 de dimensiuni, acoperind intervalul de debit de aer de la 1.000 la 125.000 m3/h. Carcasa unitatilor este realizata dintr-un cadru de otel sau aluminiu, de care se ataseaza panouri sandwich din vata minerala, acoperite cu tabla metalica pe ambele parti. VENTUS PRO PVS se adapteaza perfect nevoilor dumneavoastra, gratie unei game largi de optiuni si accesorii disponibile. Unitatile sunt certificate Eurovent si sunt dedicate: camerelor curate, laboratoarelor, salilor de operatie, spitalelor, industriei farmaceutice, industriei alimentare, industriei chimice, industriei electronice si piscinelor.

Mai multe detalii gasiti la adresa:

https://vtsgroup.com/ro/ventus-pro-a-new-line-of-air-handling-units-in-vts-group-offer

 

 

VENTUS COMPACT TOP 

VENTUS Compact TOP sunt unitati de economisire a energiei echipate cu un recuperator hexagonal in contracurent, motoare EC, filtre Mini-Pleat sau cu saci si comenzi integrate in standardul Plug&Play.

Capacitate: de la 1.250 m3/h la 4.000 m3/h

Recuperare energie: eficienta de recuperare de pana la 90%

Fundatie: UTA pe picioare, cu racord vertical la conducte 

Mai multe detalii gasiti la adresa:

https://vtsgroup.com/ventus-compact-top

 

 

Noile modele VTS VOLCANO pentru Incalzire 

Proiectate pentru functionarea cu pompa de caldura

In zilele noastre, noile surse de caldura cu temperatura joasa, in special pompele de caldura, castiga o mare popularitate. Raspunzand acestor nevoi, VTS Group isi extinde portofoliul de aeroterme VOLCANO cu modelele VR4 si VR Mini 3. Designul lor le permite sa lucreze cu surse de temperatura scazuta, astfel incat sa poata fi utilizate in sistemele moderne de incalzire. 

Mai multe detalii gasiti la adresa:

https://vtsgroup.com/ro/new-volcano-heater-models-designed-for-heat-pump-operation

 

 

VTS Romania SRL

Splaiul Independentei 287, sector 6, Bucuresti

E-mail: romania@vtsgroup.com

Web: www.vtsgroup.com

Tel.: 031.425.44.55, 0734.544.123

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 200 – martie 2023, pag. 32-32

 

 

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2023/03/15/vts-mai-eficient-mai-usor-si-mai-inteligent-cu-noile-unitati-de-tratare-a-aerului-de-la-vts/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.