«

»

ALMA CONSULTING: Arhitectura, inginerie si servicii de consultanta tehnica

Share

Societatea comerciala ALMA CONSULTING SRL din Focsani s-a infiintat in anul 1992, la initiativa doamnei ing. Viorica ALEXANDRU MANTA, avand ca obiect de activitate, in principal: arhitectura, inginerie si servicii de consultanta tehnica legate de acestea.

Alma Consulting SRL Focsani mai asigura, pentru cei interesati: consultanta in domeniul relatiilor publice si comunicarii, consultanta pentru afaceri si management, testari si analize tehnice, precum si activitati profesionale, stiintifice si tehnice n.c.a. 

Cele mai reprezentative lucrari de constructii, carora societatea le-a asigurat consultanta tehnica de specialitate, din anul 2000 si pana in prezent, sunt:

a) Consultanta si proiectare pentru accesare de fonduri nationale si fonduri europene:

 • Proiecte integrate – Gugesti, Jaristea, Paunesti, Andreiasu de Jos – jud. Vrancea; alte judete – Fondul European pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (FEADR);
 • Lucrari de reabilitare si modernizare obiective de interes local;
 • Reabilitare si modernizare scoli;
 • Ansambluri de locuinte pentru tineri – lucrari derulate prin programul national ANL;
 • Ansambluri de locuinte sociale;
 • Reabilitare termica cladiri;
 • Restaurari si puneri in valoare ale monumentelor istorice;
 • Infiintare sau dezvoltare de ferme de crestere a animalelor si procesari produse alimentare – din Fonduri Europene pre si post aderare;
 • Lucrari de reabilitari, balastari si modernizari de drumuri de interes local;
 • Lucrari de alimentari cu apa si canalizari;
 • Infiintari de baze sportive.

b) Alte lucrari:

Efectuarea auditului energetic pentru reabilitarea termica a cladirilor:

 • Ansambluri de locuinte;
 • Reabilitare termica a scolilor.

c) Asistenta tehnica prin diriginti de santier atestati

Toate serviciile de consultanta, lucrarile de proiectare si alte servicii s-au inscris in termenele contractuale stabilite cu beneficiarii, iar calitatea lor s-a realizat conform cerintelor exprimate prin specificatiile contractuale.

 

Infrastructura necesara realizarii obiectului de activitate

Pentru desfasurarea activitatii de consultanta tehnica, societatea detine o gama de echipamente lT, de masura si control in situ, soft specializat, precum si mijloacele de transport necesare pentru inspectarea lucrarilor de constructii.

Pentru proiectare, societatea are un atelier dotat, o retea de calculatoare, inclusiv programele necesare elaborarii proiectelor de constructii cladiri, drumuri, instalatii, retele tehnico-edilitare.

In prezent, 18 specialisti cu studii superioare sunt permanent la dispozitia clientilor.

De cand functioneaza, SC ALMA CONSULTING SRL Focsani a primit premii, distinctii si atestari. Detine certificari: ISO 9001/2008 (Sistemul de Management al Calitatii); SR EN ISO 14001/2005 (Sistemul de Management de Mediu); SR OHSAS 18001/2008 (Sistemul de Management al Sanatatii si Securitatii Ocupationale).

A fost si este permanent „abonata“ la distinctiile oferite in cadrul manifestarilor prilejuite de Topul National al firmelor private.

 

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 201 – aprilie 2023, pag. 53

 

 

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2023/04/11/alma-consulting-arhitectura-inginerie-si-servicii-de-consultanta-tehnica-20/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.