«

»

INNOCONSTRUCT: Cea mai importanta conferinta din Romania despre digitalizare si inovare in sectorul de constructii

Share

 

Clusterul TEC (Technology Enabled Construction) va invita in perioada 18-19 mai 2023, la Hotel Pullman Bucuresti, la cea mai importanta conferinta internationala organizata in Romania privind inovarea si digitalizarea in constructii, INNOCONSTRUCT. Editia din acest an (a treia) a conferintei – How Digital, How Fast – propune o suita de evenimente dedicate avansarii procesului de digitalizare in industria constructiilor. In 2023 punem in lumina noile abordari in dezvoltarea competentelor digitale in constructii precum si tehnologiile si solutiile care sprijina digitalizarea si eficienta energetica.

Aceasta editie este organizata cu sprijinul SCC Constructii Erbasu, Leviatan Design si Ubitech Constructii.

 

Si in acest an, temele sunt consistente si de interes pentru toti reprezentantii industriei AEC: BUILDING INFORMATION MODELLING (BIM). Studii de caz; Tehnologii si solutii inteligente; Eficienta energetica. Tranzitia verde; Noi abordari in dezvoltarea competentelor in industrie. De asemenea, in ziua a doua a conferintei, persoanele inscrise vor avea ocazia sa participe la sesiuni de match-making de 1 la 1 cu stakeholderi de interes pentru companiile lor. Aceste sesiuni vor fi organizate prin intermediul platformei b2match, care asigura gestionarea rapida si eficienta a intalnirilor.

Intre invitatii speciali se numara ministrul Digitalizarii, Sebastian BURDUJA, Orsolya KOVER, consilier la Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratiei, si inspectorul de stat in constructii Paul RACOVITA.

 

Pe website-ul conferintei – www.innoconstruct.ro – sunt disponibile informatii cu privire la agenda conferintei, speakerii nationali & internationali invitati la eveniment precum si la pachetele disponibile.

 

Conferinta este bilingva, cu traducere simultana romana-engleza in prima zi.

 

Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie la office@clustertec.ro

 

 

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 202 – mai 2023, pag. 8

 

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2023/05/09/innoconstruct-cea-mai-importanta-conferinta-din-romania-despre-digitalizare-si-inovare-in-sectorul-de-constructii/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.