«

»

ROCKDRILL CONSULT: Comacchio SPA – realitatea, ca un „disneyland” al oamenilor mari

Share

 

Cu ocazia vizitei unui client istoric – dl Madalin Hirtescu, de la Eco Drill – la sediul firmei Comacchio din Italia, am avut placerea si satisfactia sa vedem indeaproape noile produse, care sunt din ce in ce mai… uimitoare!

Calitatea lor nu necesita comentarii.

 

Placut surprinsi am fost de amplitudinea halelor si de numarul mare de noutati. Foreze concepute pentru diferite utilizari si destinatii, noi masini pentru puturi si geotermie, dar si masini pentru geotehnica si fundatii, utilaje pentru cercetari miniere ce tocmai plecau spre Africa de Sud, foreze pentru piloti cu diametre de 1.5 /2.0 m si peste… imense si gata de plecare din Riese Pio X (Treviso) spre toate colturile lumii, pentru a duce lucrarile de foraj la un nou nivel.

Alaturi de clientii nostri, pana si noi ne-am simtit ca la un Disneyland al forezelor (chiar aceasta fiind expresia prin care si-a exprimat incantarea dl Madalin Hirtescu).

 

Ne plac, ne intereseaza, le folosim!

Stim ce fac, ce pot si asteptarile noastre nu au fost niciodata inselate.

 

Biroul de cercetare si proiectare este impresionat, si peste 20 de IT-isti lucreaza, la sediul celor doua fabrici, intr-o atmosfera de film SF.

 

Va prezentam (cu acceptul firmei) cateva fotografii, ca sa va puteti face cat de cat o idee despre ce inseamna Comacchio SPA.

 

Daca doriti sa ne cunoasteti mai indeapropare, va invitam cu drag sa ne vizitati.

 

Iar intre 13 si 16 septembrie 2023, va asteptam la Piacenza, la extrem de prestigioasa manifestare GEO FLUID, unde ne veti gasi alaturi de toti producatorii de utilaje, unelte si echipamente destinate lucrarilor de subsol.

 

Abia asa veti intelege in profunzime cine suntem si ce facem!

 

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 202 – mai 2023, pag. 50-51

 

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2023/05/09/rockdrill-consult-comacchio-spa-realitatea-ca-un-disneyland-al-oamenilor-mari/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.