«

»

ARTEX BUILDING: structuri temporare in doua ape in prelata PVC si structuri temporare semirotunde in prelata PVC

Share

ARTEX BUILDING a luat fiinta in anul 1999, la initiativa si din pasiunea dlui Sergio VALSANIA pentru cele mai eficiente si moderne solutii arhitectonice ce se pot obtine din imbinarea prelatei textile de tip PVC cu structurile metalice destinate domeniilor industriale si agricole. In cei aproape 25 de ani de activitate, noi, constructorii acestor produse, am avut mari satisfactii alaturi de clientii nostri, care datorita solutiilor noastre au obtinut rezultatele scontate economisind bani si timp. Ne recomanda 2.000.000 m2 de prelata produsa si montata la cele mai prestigioase societati italiene care activeaza in diverse sectoare de activitate, de la Denso la Magneti Marelli, de la Ferrari la Lamborghini, de la Barilla la Ferrero, precum si cateva mii de clienti satisfacuti.

Ne-am perfectionat in confectionarea de prelata PVC, ceea ce ne-a permis sa furnizam produsele noastre celor mai de prestigiu societati din Italia, transformandu-ne rapid intr-un partener pretios. Fiecare societate italiana care activeaza in acest sector cunoaste istoricul si profesionalismul nostru. Avem cel mai mare stoc de prelata din PVC din Italia, 67 de tipuri reprezentand toata productia din divizia PRO-TEX a producatorului SATTLER din Austria. In 2018 am ajuns societatea nr. 1 din Italia in productia de prelata pentru structuri metalice, cu o medie de 50.000 m2/luna.

Le oferim clientilor nostri cele mai bune solutii in optimizarea si folosirea spatiului pe care il detin. In ceea ce priveste calitatea, nu avem concurenta, deoarece sutem dotati cu cele mai performante echipamente din domeniu, folosind exclusiv tehnologie pe baza de laser tubo, utilaje de curbat profile cu control computerizat si plottere pentru  taierea prelatei PVC, iar sudarea se face la inalta frecventa. Toate aceste componente tehnice confera avantaje competitive majore produselor noastre, nu doar in termeni calitativi ci si ai pretului.

Va invitam sa descoperiti produsele noastre pe www.artexbuilding.ro sau solicitand o oferta pentru a putea verifica personal experienta si profesionalismul biroului nostru tehnico-comercial.

 

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 203 – iunie 2023, pag. 4-5

 

 

 



Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2023/06/13/artex-building-structuri-temporare-in-doua-ape-in-prelata-pvc-si-structuri-temporare-semirotunde-in-prelata-pvc/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.