«

»

ALMA CONSULTING: 3 decenii de performanta si excelenta

Share

 

ALMA CONSULTING este o firma cu capital integral romanesc, cu sediul in Focsani, judetul Vrancea, avand ca domeniu principal de lucru Activitati de arhitectura, inginerie si servicii de consultanta tehnica legate de acestea – CAEN 711, activitatea principala a companiei constand in Activitati de inginerie si consultanta tehnica legate de acestea, CAEN 7112.

 

In completarea portofoliului de competente vin activitatile de consultanta in domeniul relatiilor publice si comunicarii, CAEN 7021; activitatile de consultanta pentru afaceri si management, CAEN 7022; activitati de arhitectura, CAEN 7111; activitati de testari si analize tehnice, CAEN 7120; alte activitati profesionale, stiintifice si tehnice, CAEN 7490.

 

Companie romaneasca dinamica, cu o experienta de 30 de ani in dezvoltarea de proiecte integrate si care acopera o gama larga de lucrari de proiectare de arhitectura, inginerie in domeniul constructiilor civile, drumuri, poduri, hidrotehnice, instalatii edilitare, precum si supervizarea executiei lucrarilor in santiere, ALMA CONSULTING le ofera clientilor servicii de consultanta, proiectare, urbanism si inginerie in constructii, si este specializata in oferirea unui pachet complet de servicii necesare obtinerii fondurilor nerambursabile ale Uniunii Europene.

 

ALMA CONSULTING se implica activ in restaurari si punerea in valoare a monumentelor istorice, precum si in eficientizarea energetica a cladirilor si intocmeste audituri energetice.

 

Datorita seriozitatii si constantei in respectarea valorilor asumate, ALMA CONSULTING se bucura astazi de respect in comunitatea locala de afaceri, avand o reputatie solida, bazata pe profesionalismul cu care si-a tratat partenerii de afaceri de pana acum.

 

Compania a evoluat permanent si isi doreste sa tina pasul cu tehnologiile moderne, in scopul protejarii mediului, economiei de energie, cresterii confortului si durabilitatii investitiilor propuse.

 

Echipa ALMA CONSULTING este alcatuita din arhitecti si ingineri talentati, economisti, tehnicieni care urmaresc intotdeauna gasirea celor mai bune solutii pentru fiecare client in parte.

 

Politica companiei in domeniul calitatii, mediului si securitatii muncii este de a oferi servicii de calitate, pentru a satisface necesitatile explicite si implicite ale clientilor, in conditiile respectarii cerintelor legale, protectiei mediului, securitatii muncii si realizarii de profit.

Pentru a pune in practica aceasta politica, conducerea ALMA CONSULTING a hotarat adoptarea si mentinerea sistemului de management integrat – calitate, mediu, sanatate si securitate ocupationala – prin implementarea cerintelor standardelor SR EN ISO 9001:2015, SR EN ISO 14001:2015, SR OHSAS 18001:2008.

 

ALMA CONSULTING are o prezenta constanta la targuri internationale (Expo Real Munchen, The Smarter E Munchen, Smart City Barcelona) si o indelungata istorie in relatiile de colaborare cu firme germane din domeniul celor mai moderne tehnologii.

 

Compania isi propune sa realizeze:

 • monitorizarea satisfacerii cerintelor clientilor, in vederea imbunatatirii continue a calitatii serviciilor prestate;
 • dezvoltarea unor relatii reciproc avantajoase cu furnizorii/colaboratorii;
 • conformarea cu legislatia si cerintele aplicabile serviciilor/lucrarilor executate;
 • prevenirea poluarii mediului inconjurator;
 • reducerea/eliminarea riscurilor privind sanatatea si securitatea in munca;
 • o implicare permanenta in reducerea consumurilor si promovarea principiilor dezvoltarii durabile;
 • imbunatatirea continua a performantei companiei in domeniul calitatii, mediului si sanatatii si securitatii in munca;
 • alocarea de resurse financiare pentru dotari, instruiri, documentare;
 • educarea si responsabilizarea personalului si colaboratorilor in probleme de calitate, mediu, sanatate si securitate ocupationala.

 

Managementul ALMA CONSULTING se angajeaza:

 • sa asigure comunicarea, intelegerea, analizarea si aplicarea politicii privind calitatea, mediul si SSM la toate nivelurile firmei;
 • sa asigure resursele umane si materiale necesare;
 • sa asigure respectarea cerintelor legale aplicabile domeniului de activitate;
 • sa analizeze periodic politica in domeniul calitatii, mediului si SSM si sa o imbunatateasca continuu;
 • sa incurajeze permanent eforturile pentru imbunatatirea continua a calitatii serviciilor oferite, asigurand garantia ca acestea sunt realizate in conformitate cu prevederile contractuale si cu cerintele legale aplicabile.

 

Reprezentantul Managementului pentru SMI are responsabilitate si autoritate pentru implementarea si mentinerea politicii in domeniul calitatii, mediului si SSM.

Participarea la implementarea si mentinerea SMI este sarcina de serviciu a fiecarui angajat. Raspunderea pentru calitate, protectia mediului si siguranta angajatilor este a tuturor si a fiecarui angajat in parte. Nu se admit abateri de la politica in domeniul calitatii, mediului si SSM.

 

Managementul si intregul colectiv al companiei se regasesc in motto-ul ALMA CONSULTING: „Performanta si excelenta!

 

 

ALMA CONSULTING S.R.L. FOCSANI

str. Poienita nr. 4/1, Focsani, Vrancea

tel./fax: +40.237.238577; +40.237.206760

e-mail: office@almaconsulting.ro

www.almaconsulting.ro

 

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 204 – iulie 2023, pag. 59

 

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2023/07/12/alma-consulting-3-decenii-de-performanta-si-excelenta/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.