«

»

SW Umwelttechnik isi extinde capacitatile de productie din Romania

Share

Compania SW Umwelttechnik si-a extins si deschis oficial noua hala de productie din incinta fabricii de la Cristesti. Situata la aproximativ 90 de kilometri de capitala judetului Iasi, noua investitie permite acoperirea optima a solicitarilor clientilor din regiune. Odata cu extinderea capacitatii de productie, SW Umwelttechnik confirma potentialul de crestere din Romania.

 

 

„Productia din Cristesti a functionat in ultimii ani la capacitate maxima, atat in ceea ce priveste sectorul de protectie a apei, cat si infrastructura„, spune Klaus EINFALT, membru al Consiliului de Administratie al SW Umwelttechnik. „Suntem incantati de extinderea fabricii noastre si de cresterea semnificativa asociata capacitatilor noastre de productie. Facilitatile extinse permit garantarea unui serviciu si mai bun pentru clientii din regiune, rutele de transport putand fi scurtate. Din fericire, noile funcțiuni sunt deja utilizate aproape la capacitate maxima”, continua EINFALT.

 

 

Potential de crestere confirmat in piata din Romania

Concret, unitatea de productie de la Cristesti a fost extinsa cu doua hale, ceea ce reprezinta o suprafata suplimentara de productie de aproximativ 5.000 de metri patrati. Noile masini si noile instalatii vor fi utilizate exclusiv pentru elemente structurale prefabricate. Printre altele, a fost instalata o noua statie de dozare a betonului cu doua mixere noi, cu o capacitate de doi metri cubi fiecare. Astfel, partile existente ale halei pot fi utilizate suplimentar si pentru fabricarea de produse din domeniul constructiilor civile. În total, facilitatile si cladirile nou instalate reflecta o valoare de aproximativ 15 milioane EUR.

Prin aceasta extindere, demonstram potentialul de crestere din Romania si, de asemenea, cream numeroase locuri de munca in regiune. În concluzie, subliniem, de asemenea, importanta companiilor austriece in Romania si asteptam cu nerabdare implementarea numeroaselor proiecte pe care le putem acoperi cu produse din largul nostru portofoliu„, concluzioneaza Klaus EINFALT.

 

 


Despre SW Umwelttechnik:

Fondat in Klagenfurt in 1910, business-ul de familie SW Umwelttechnik Stoiser & Wolschner AG, listat la Bursa de Valori din Viena din 1997, dezvolta si produce elemente prefabricate din beton pentru construirea si extinderea infrastructurii supraterane si subterane – din 1910 in Austria, din 1990 in Ungaria si din 2001 in Romania.

 

 

 

SW Umwelttechnik România S.R.L.

www.sw-umwelttechnik.ro

 

 

 

 

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2023/07/12/sw-umwelttechnik-isi-extinde-unitatea-de-productie-din-romania/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.