«

»

DECEUNINCK implineste 25 de ani de activitate in Romania

Share

 

Deceuninck, producator de top de sisteme din PVC pentru ferestre si usi, a sarbatorit cei 25 de ani de activitate in Romania alaturi de partenerii sai, carora le multumeste pentru cooperare si incredere. Peste 60 de parteneri activi pe plan national au dat curs invitatiei de a participa, in perioada 21-23 septembrie 2023, la Sighisoara, la seria de evenimente ce au culminat cu Cina de Gala Deceuninck − 25 de Ani in Romania, ocazie cu care gazdele evenimentului, Grzegorz FEDEROWICZ, director de vanzari Deceuninck Europa Centrala, si Ovidiu CILIBIU, director de vanzari Deceuninck Romania, au inmanat Diplome Aniversare.

Ovidiu CILIBIU, director de vanzari Deceuninck Romania, si Grzegorz FEDEROWICZ, director de vanzari Deceuninck Europa Centrala

 

„Aniversarea operatiunilor noastre in Romania este cea mai buna ocazie de a va multumi pentru increderea pe care ati aratat-o pana acum – datorita cooperarii noastre putem oferi produse la cel mai inalt nivel in ceea ce priveste economisirea de energie, calitatea si designul. Vremurile sunt mai bune, uneori mai putin prielnice, de aceea va multumim pentru ca sunteti mereu alaturi de noi– au fost cuvintele cu care Ovidiu CILIBIU, director de vanzari Deceuninck Romania, a deschis Gala Deceuninck – 25 de ani in Romania.

 

Cele doua zile petrecute la Sighisoara le-au dat partenerilor nostri ocazia de a afla stirile Deceuninck despre modul in care ne dezvoltam impreuna si calea catre un viitor mai bun, despre situatia si tendintele pietei din Romania, despre inovatii si produse, dar si despre activitatile de marketing curente si viitoare.

 

„Cea mai importanta piatra de hotar a ultimilor ani in activitatea noastra a fost directia inovatoare generata de platforma Elegant. Aceasta aduce o multitudine de noutati ce au deja un cuvant greu de spus in avansul Deceuninck catre un viitor sustenabil: triada inovatiei tehnologice – iCOR, ThermoFibra si Forthex – aduce beneficii multiple in intreg ciclul de viata al ferestrelor si usilor, acestea fiind mai usor de produs si mai eficiente energetic, continand material reciclat intre 15 si 30%printre cele mai ridicate procente oferite pe piata, implicand un consum de energie considerabil mai mic si avand un design ce aduce profilele din PVC la nivelul imaginii aluminiului. Datorita platformei Elegant, noi am crescut constant in ultimii ani, 2022 fiind un an record al Grupului, cu vanzari de peste 974.1 milioane de euro. In Romania, chiar daca platforma Elegant a fost lansata mai tarziu fata de alte tari din Europa Centrala, vanzarile sunt in crestere, aceasta fiind dovada ca activam pe o piata matura, pe care o respectam si sustinem cu produse de top. Anul 2023 a adus o largire semnificativa a familiei partenerilor Deceuninck Romania, ceea ce se va reflecta in cifrele afacerii, dar mai ales in satisfactia celor ce aleg confortul, inovatia si sustenabilitatea ferestrelor si usilor realizate cu sistemele Deceuninck”, subliniaza Grzegorz FEDEROWICZ, director de vanzari Deceuninck Europa Centrala.

 

 

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 207 – octombrie 2023, pag. 59

 

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2023/10/10/deceuninck-implineste-25-de-ani-de-activitate-in-romania/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.