«

»

TERMOEXPRESS isi consolideaza pozitia pe piata europeana prin deschiderea unei noi unitati de productie a tamplariei PVC

Share

 

TermoExpress este un producator de solutii personalizate de tamplarie termoizolanta si sisteme de umbrire cu o experienta de peste 15 ani in industria tamplariei, pe piata europeana. Cu doua unitati de productie localizate in judetul Cluj, TermoExpress se dezvolta constant pentru a acoperi nevoile companiilor de constructii din Europa. Dl Ovidiu TOMOIAGA, CEO TermoExpress, a acceptat invitatia de a vorbi despre 4 dintre cele mai importante aspecte care creioneaza o carte de vizita initiala pentru orice potential nou partener al companiei clujene.

Ovidiu TOMOIAGA, CEO TermoExpress

 

  1. Care sunt atu-urile afacerii dumneavoastra?

Ovidiu TOMOIAGA: Ne place sa punem accent pe flexibilitate. Ne pliem pe nevoile partenerilor nostri, astfel incat sa le putem oferi fix ceea ce au nevoie pentru fiecare proiect in parte. De asemenea, avem un portofoliu larg de produse si accesorii, pe care il dezvoltam constant, conform cerintelor si tendintelor. Astfel, reusim sa acoperim aproape orice nevoie din piata, iar faptul ca lucram cu lideri mondiali din domeniul tamplariei − precum Rehau, Cortizo sau Reynaers − ne asigura ca putem mentine un standard inalt al calitatii. Principalul atu care ne-a diferentiat pana acum si care ne-a facut remarcati ramane flexibilitatea noastra de a ne dezvolta impreuna cu partenerii nostri si de a le asigura acestora suport tehnic individual pentru fiecare lucrare realizata impreuna.

 

  1. In ce consta, concret, portofoliul de produse TermoExpress si care sunt principalele piete de desfacere?

Ovidiu TOMOIAGA: Portofoliul nostru cuprinde ferestre, usi si sisteme de umbrire din aluminiu, PVC sau lemn. Facem, de asemenea, si usi de garaj, porti pietonale si garduri, alaturi de o gama larga de profile si accesorii. Produsele noastre sunt 100% customizabile, drept urmare putem oferi inclusiv productie in sistem private label pentru cativa parteneri premium, iar faptul ca ne adaptam constant tendintelor si cererilor din piata ma face sa cred ca TermoExpress va ramane un partener de incredere pentru mult timp de acum incolo.

Facem export in proportie de peste 70% de mai bine de 15 ani. Principalele piete pe care activam in mod constant sunt Franta, Italia si Belgia, carora li se adauga insa si Olanda, Germania sau Irlanda.

 

  1. Luna trecuta ati deschis o noua fabrica de ferestre si usi din PVC, la Cluj. Care sunt obiectivele acesteia?

Ovidiu TOMOIAGA: Unul dintre obiective a fost acela de a ne asigura ca putem oferi produse calitative, la pret de producator, intr-un timp scurt. Motivul principal pentru care continuam sa investim in business-ul nostru, insa, e acela de a reusi sa atragem resursele necesare spre a investi mai departe in proiecte educationale.

TermoExpress a demarat proiectul Plus Perspective, un ONG care are ca scop educarea si formarea tinerilor vulnerabili din Romania pentru a-i ajuta sa devina adulti echilibrati emotional, profesional si spiritual. Ne bucuram ca am putut ajunge pana in acest punct, de unde TermoExpress trebuie sa se dezvolte ca business pentru a reusi sa sustina proiecte educationale cat mai complexe pe termen lung si, astfel, sa ajute mai departe la dezvoltarea generatiilor urmatoare.

Instantaneu din sectia de productie tamplarie PVC

 

  1. Care sunt planurile pentru viitor?

Ovidiu TOMOIAGA: Ne vom axa pe dezvoltarea noastra, ca brand, pentru a le putea oferi in continuare partenerilor nostri servicii premium. De asemenea, vom continua sa ne implicam activ in dezvoltarea a cat mai multe proiecte educationale. Dorim sa le asiguram copiilor nostri pregatirea necesara pentru a putea face mai mult decat am putut face noi.

 

 

Mai multe detalii despre TermoExpress si portofoliul de produse al companiei puteti gasi pe https://termoexpress.com

 

TermoExpress
DN1 – E60, km 488+300
Luna de sus, Floresti, jud. Cluj – 407281, RO
(+40) 371 38 40 50

 

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 207 – octombrie 2023, pag. 55

 

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2023/10/10/termoexpress-isi-consolideaza-pozitia-pe-piata-europeana-prin-deschiderea-unei-noi-unitati-de-productie-a-tamplariei-pvc/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.