«

»

Conferinta SPECIALISTII FERESTRELOR, FATADELOR SI STICLEI – 23 noiembrie 2023, Bucuresti

Share

 

Patronatul Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta (PPTT) va invita sa participati la cea de-a sasea editie a seriei de conferinte Specialistii ferestrelor, fatadelor si sticlei pe care o organizeaza in fiecare an in trei regiuni ale tarii.

Intalnirea din acest an de la Bucuresti va avea loc in data de 23 noiembrie 2023 si va fi gazduita la Hotel Marshal Garden, sala Panoramic, etaj 5, Calea Dorobanti 50B.

Tematica conferintei este adresata specialistilor din domeniul executiei si motajului tamplariei termoizolante si peretilor cortina, producatorilor de vitraje izolante, arhitectilor si proiectantilor, studentilor de la facultatile de constructii si arhitectura, serviciilor specializate din cadrul autoritatilor locale privind arhitectura si urbanismul localitatilor si constructiilor. Veti avea prilejul de a intra in legatura cu specialisti ai firmelor de marca din acest domeniu, care vor prezenta ultimele noutati aparute pe piata, pe care urmeaza sa le utilizati in activitatea curenta in viitor.

 

Programul este unul interesant si in egala masura incitant, acoperind o larga varietate de subiecte din activitatea curenta a sectorului tamplariei termoizolante. Gheorghe BALACEANU, presedintele FGS Familia, va vorbi despre avantajele formarii unui parteneriat social solid FGS Familia – PPPT, iar Cristian ERBASU, presedintele FPSC, va prezenta industria de constructii din perspectiva valentelor sale de domeniu strategic, sub impactul schimbarii. Alte teme, pe ordinea de zi, vor fi:

  • Designul si utilitatea usilor rotative
  • Solutii de sigilare, lipire, izolare fonica si protectie la foc la fatade ventilate si fatade perete cortina
  • Ferestre pur si simplu frumoase
  • Solutii de automatizare a cladirilor
  • Inovatii pentru constructii eficiente
  • Sisteme si solutii eficiente energetic: Normele nZEB – provocari si perspective
  • Making the World a Better Home – Solutii Low Carbon; Norme si Reglementari – Noutati
  • Montajul IFT – RAL, de la optiune premium la o conditie obligatorie, in contextul Green Deal

Despre modul in care Anuala de Arhitectura 2023 apreciaza performanta si excelenta echipei din arhitectura si constructii, premiind succesul si efortul colectiv va vorbi arh. Andrei-Ladislau FENYO, vicepresedinte al Filialei Teritoriale Bucuresti a Ordinului Arhitectilor in Romania.

Nu in ultimul rand, de interes va fi De la Seria 1/2022 la Seria 3/2024 − Cursul postuniversitar „Ingineria si Managementul Sistemelor de Fatade”, ce va fi prezentat de conf. univ. dr. ing. Augustina Sandina TRONAC, coordonator program postuniversitar USAMV Bucuresti-FIFIM.

 

 

Accesul la conferinta este gratuit pentru studenti, arhitecti si specialisti din domeniul executiei si montajului de ferestre si usi din PVC, lemn, aluminiu sau otel, pereti cortina, fatade si al executiei vitrajelor izolante etc. Avand in vedere ca locurile sunt limitate, rezervarea acestora se va face in ordinea sosirii cererilor de participare. Inregistrarea la conferinta se face prin completarea formularului online de la https://www.pptt.ro/conferinte-pptt/invitatie-conferinta-specialistii-ferestrelor-fatadelor-si-sticlei-bucuresti-23-noiembrie-2023, pana la data de 21.11.2023 (max. 2 persoane de la aceeasi companie).

 

Detalii suplimentare: e-mail office@pptt.ro, telefon 0723-178.215

 

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 208 – noiembrie 2023, pag. 53

 

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2023/11/12/conferinta-specialistii-ferestrelor-fatadelor-si-sticlei-23-noiembrie-2023-bucuresti/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.