«

»

BOSCH PRO360: Centrul tau digital de comanda – OPTEAZA PENTRU SIMPLITATE

Share

 

CE ESTE PRO360?

PRO360 este portalul de acces practic si eficient pentru numeroase servicii Bosch Professional. Inregistreaza-te pentru a beneficia de toate serviciile actuale si viitoare, inclusiv extinderea gratuita a garantiei sculei electrice cu pana la 3 ani.

Ai toate sculele tale electrice intr-un singur loc, gasesti cu usurinta garantia, obtii informatii despre produse si citesti recenzii despre sculele electrice Bosch Professional lasate de profesionisti ca tine. Mai mult, ai ocazia sa aduni puncte pe care le vei putea utiliza pentru a beneficia de avantaje suplimentare.

Cu PRO360, esti intotdeauna la un clic distanta de toate informatiile necesare.

 

 

CARE SUNT FUNCTIILE APLICATIEI PRO360?

  • 3 ani garantie

Extinde-ti garantia pana la 3 ani folosind aplicatia noastra. Iti punem la dispozitie aceasta oferta gratuit pentru toate sculele electrice si aparatele de masurat Bosch Professional, inclusiv pentru acumulatori si incarcatoare.

Pur si simplu introdu detaliile produselor tale sau scaneaza placuta de identificare in decurs de 4 saptamani de la achizitie si obtine garantia extinsa.

  • Garantie digitala

Nu-i asa ca este neplacut cand nu poti gasi garantia produsului sau cand o pierzi prin toate documentele pe hartie? In PRO360, gasesti toate produsele intr-un singur loc si beneficiezi de o prezentare generala a inventarului tau.

Daca nu inregistrezi singur sculele, cere-i distribuitorului autorizat sa o faca pentru tine si sa-ti partajeze lista de scule electrice. Nu este nevoie sa inregistrezi si tu separat − beneficiaza de o singura sursa informativa!

  • Informatii despre produse

Datorita catalogului de produse, aplicatia PRO360 te ajuta sa gasesti scula electrica potrivita pentru proiectele tale.

In plus, ai la dispozitie informatii simplificate privind utilizarea sculelor electrice profesionale.

  • Recenzii din partea profesionistilor in domeniu

Poti accesa cu usurinta parerile adevaratilor profesionisti cu privire la sculele Bosch Professional!

Consulta evaluarile si recenziile celorlalti utilizatori!

  • Serviciu de reparatii online

Cu toate ca sculele electrice Bosch Professional sunt de o calitate superioara, este posibil sa intampini probleme la un moment dat. Dar acum le poti repara intr-un mod rapid si convenabil cu ajutorul PRO360!

Initiaza procesul de comanda pentru reparatii direct din PRO360, si astfel datele existente vor fi pre-incarcate in formularul de comanda. Completeaza informatiile lipsa, trimite comanda si lasa restul in grija serviciului de livrare si a specialistilor nostri calificati.

 

 

 

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 208 – noiembrie 2023, pag. 4-5

 

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2023/11/13/bosch-pro360-centrul-tau-digital-de-comanda-opteaza-pentru-simplitate/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.