«

»

ACI CLUJ SA:  A construi este verbul pe care trebuie sa-l avem permanent in minte

Share

 

In ciuda provocarilor, 2023 a fost un an bun pentru industria constructiilor cat si pentru compania noastra, marcat de realizari remarcabile si contractarea de noi proiecte care continua sa ne mentina numele ca o referinta in industria constructiilor. De-a lungul anului, ne-am mentinut fideli angajamentului nostru fata de excelenta, calitate si inovatie. Cu o echipa dedicata si bine pregatita, am depasit obstacolele si am implementat cele mai bune practici in toate proiectele noastre. Acest lucru nu numai ca ne-a consolidat reputatia, dar a asigurat si livrarea la timp si cu succes a fiecarui proiect.

 

ACI CLUJ continua sa desfasoare proiecte semnificative si sa aduca contributii importante in industria constructiilor.

 

Stadionul Municipiului Targoviste − Dambovita Arena

Extindere terminal Aeroportul International Avram Iancu Cluj-Napoca

 

 In prezent, societatea este implicata in proiecte de anvergura, precum:

  • Construirea Stadionului Municipiului Targoviste, proiect derulat alaturi de Compania Nationala de Investitii ( CNI ). Obiectivul va avea 12.402 locuri, teren de antrenament separat de suprafata de joc, pista de atletism, peste 500 de locuri de parcare, spatii pentru alimentatie si comert, sali de incalzire, sala de recuperare, vestiare si alte spatii medicale si pentru media;
  • Extinderea Terminalului Pasageri Plecari pe latura de nord la Aeroportul International Avram Iancu Cluj R.A;
  • Gradinite si crese, Targu Mures;
  • Bazin de inot didactic si de agrement Santion;
  • Lucrari de interventie la Cazarma Sebes;
  • Extinderea capacitatii de dezvoltare a Centrului de Inginerie Robert Bosch Cluj-Napoca;
  • Reabilitarea si cresterea eficientei energetice a cladirii Inspectoratului de Politie Judetean si a Serviciului Roman de Informatii, Cluj-Napoca;
  • Lucrari de interventie la pavilionul D al Spitalului Militar Cluj-Napoca;
  • Sala de sport Turda.

 

Participam in continuare, in mod activ, la licitatii publice si private, din dorinta diversificarii portofoliului de contracte, precum si pentru a ne asigura proiecte de valoare pentru anul 2024.

Ne asumam cu aceeasi seriozitate responsabilitatea fata de mediu, orientandu-ne tot mai mult catre domeniul energiei verzi. Implementarea panourilor fotovoltaice in fabricile noastre de productie industriala va contribui la reducerea emisiilor de carbon in atmosfera prin inlocuirea unei parti semnificative − 80% − din cantitatea de combustibili fosili (carbune si gaze naturale) consumati anual.

Incheiem acest an cu recunostinta pentru echipa noastra dedicata, partenerii si colaboratorii de incredere, clientii loiali care ne-au incredintat proiectele lor.

Privind in viitor, ACI CLUJ ramane dedicata construirii unui viitor solid si durabil, avand mereu in minte verbul a construi, pentru ca intreaga lui semnificatie exprima o stare pozitiva. A construi, pentru noi, este o stare de fapt. Suntem pregatiti sa continuam sa aducem contributii semnificative la dezvoltarea industriei constructiilor, sa fim un partener de incredere pentru proiectele viitoare, eficient, ce executa lucrari de calitate in termenele agreate.

 

Bazin de inot didactic si agrement − Santion

Gradinite si crese − Targu Mures

 

 

www.acicluj.com

 

 

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 209 – decembrie 2023, pag. 38-39

 



Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2023/12/11/aci-cluj-sa-a-construi-este-verbul-pe-care-trebuie-sa-l-avem-permanent-in-minte/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.