«

»

KONE: Instrumentele de planificare digitala asigura flexibilitate si timp liber pentru arhitecti

Share

 

Imaginati-va ca proiectati un mall. Petreceti ore intregi planificand un traseu cu mai multe niveluri care le ofera cumparatorilor o calatorie inspirata. Dar cand vine vorba de integrarea scarilor rulante, descoperiti ca unghiul este cu o inaltime a capului mai mic decat era de asteptat. Inapoi la plansa de desen…

Acesta este un scenariu tipic ce poate fi evitat cu usurinta cu ajutorul instrumentelor digitale aflate la indemana. KONE Elevator Planner si KONE Car Designer ii ajuta pe arhitecti si designeri sa planifice cele mai bune solutii posibile pentru fluxul de persoane cu un efort minim, facand munca infinit mai usoara pentru profesionistii in design care lucreaza de obicei sub presiunea timpului si care trebuie sa efectueze mai multe iteratii.

 

 

Cum puteti beneficia de utilizarea instrumentelor de planificare online de la KONE?

 Parametri in, dimensiuni out

Pur si simplu introduceti parametrii si veti obtine date valoroase in etapele initiale ale conceptului. Deschideti instrumentul si sunteti gata sa experimentati diferite solutii, sa obtineti dimensiunile arborelui, specificatiile, fisierele de proiectare asistata de computer (CAD) si modelarea informatiilor despre cladiri (BIM). Datele sunt intotdeauna exacte, conforme cu reglementarile locale si se bazeaza pe nevoile exacte si detaliile produsului pentru proiectul dvs. Spre deosebire de alte servicii similare disponibile, instrumentele de planificare KONE sunt gratuite.

Instrumente online flexibile

Instrumentele online gratuite si usor de utilizat sprijina arhitectii, asigurand o flexibilitate fara precedent. Functionalitatile AR si VR imbunatatesc experienta de design in aplicatia mobila KONE Car Designer.

Pachetul online KONE este folosit in intreaga lume, 45% dintre utilizatori oferind scorul maxim de feedback „extrem de multumit”.

Cladiri sustenabile

Arhitectii si designerii au acces la instrumentul real, extensiv si flexibil de randare 3D al KONE pentru proiectarea cabinelor de lift.

 

Toate instrumentele online KONE ofera, de asemenea, o flexibilitate fara precedent. Puteti arunca acele brosuri vechi de 10 ani si puteti folosi instrumentele KONE oricand, de pe orice dispozitiv, fie la birou, fie daca va trece ceva prin cap acasa, seara. Instrumentele sunt intotdeauna disponibile.

 

La KONE credem in viata durabila si ne gandim la generatiile viitoare. Solutiile noastre sunt concepute pentru cladiri durabile.

 

Instrumentele KONE sunt intuitive si usor de utilizat. Singurul lucru pe care trebuie sa-l stii este unde sa le gasesti. Consultati mai multe informatii despre planificarea online gratuita Instrumente.

https://www.kone.com.ro/ro/tools-downloads/

 

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 209 – decembrie 2023, pag. 81

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2023/12/11/kone-instrumentele-de-planificare-digitala-asigura-flexibilitate-si-timp-liber-pentru-arhitecti/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.