«

»

PREFBETON: Dezvoltarea rapida a infrastructurii socio-culturale si de transport – a cincea editie a Conferintei internationale SOLUTII PREFABRICATE DIN BETON

Share

 

Prefbeton − Organizatia Patronala a Producatorilor de Prefabricate din Beton din Romania − a organizat pe 18-19 octombrie 2023 a cincea editie a Conferintei internationale SOLUTII PREFABRICATE DIN BETON, cu tema Dezvoltarea rapida a infrastructurii socio-culturale si de transport .Evenimentul a avut loc la Congress Hall Palas Mall din lasi. Anul acesta, conferinta s-a desfasurat pe parcursul a doua zile si a reunit peste 200 participanti. In prima zi au avut loc prezentari despre: Inovatie in industria prefabricatelor din beton si Materiale chimice, sisteme de ancorare si conectica pentru betonul prefabricat. In cea de a doua zi a conferintei am continuat seria discutiilor pe tema solutiilor prefabricate din beton: Inovatie si sustenabilitate prin elemente prefabricate din beton; Solutii pentru evolutia rapida a infrastructurii de transport − cai ferate, drumuri si aeroporturi; Betonul prefabricat − siguranta si rezistenta la foc; Solutii pentru dezvoltarea rapida a proiectelor socio-culturale: scoli, universitati, spitale, parcari; Experienta europeana cu prefabricate pentru infrastructura de transport si socio-culturala; Solutii inovatoare pentru eficientizarea constructiei de poduri etc.

 

Acest eveniment a devenit unul dintre reperele importante pentru partenerii din industria constructiilor. La fiecare editie a conferintei au raspuns prompt atat vorbitori din Romania si strainatate, participanti din randul proiectantilor de structuri, arhitectilor, antreprenorilor generali si dezvoltatorilor imobiliari, profesori si studenti la universitatile de profil din tara, cat si furnizorii de echipamente si materiale pentru industria constructiilor. Acest eveniment a crescut de la un an la altul, a devenit deja o traditie pentru actorii importanti din piata constructiilor, fapt ce ne confirma perspectivele foarte largi pe care noi le anticipam in evolutia prefabricatelor din beton in Romania”, declara domnul Gabriel COLOBATIU, presedintele Prefbeton.

 

 

Printre vorbitorii invitati la aceasta conferinta s-au aflat nume importante din Romania, Marea Britanie, Germania, Franta, Italia, Spania, Elvetia si Austria: Gabriel COLOBATIU (Prefbeton), prof. Konstantinos TSAVDARIDIS (University of London), Thomas BOWLES (Holcim Group), Samuel JONES (MC-Bauchemie), ing. Sergiu TERE (Plan 31 RO), prof. dr. ing. Johann KOLLEGGER si dipl. ing. Franz UNTERMARZONER (Technischer Universitaet Wien), Victor TRANDAFIR (Ferrobeton), SANDOR Gabor-Almos (Consolis), ing. Anca ACIU (ConDesign / CON-A), Juan Manuel TEJEDOR (Moldtech), ing. Eugen IOVANICA (Bauelemente), dr. habil. Dorina-Nicolina ISOPESCU (Facultatea de Constructii si Instalatii, Universitatea Tehnica „Gheorghe Asachi” din lasi), Marc PLANCON (Chryso), Gianluca TODESCHINI (Nordimpianti System), Laurentiu DUMITRESCU (Peikko), Cristian DROZDEK (Pfeifer), Nicolae BADARAU (Terwa), Mihaela PETROVAN (Bookland Romania). Gazda evenimentului a fost Stelian MUSCALU.

 

 

A cincea editie a Conferintei internationale SOLUTII PREFABRICATE DIN BETON a fost organizata cu sustinerea partenerilor diamond: MC Bauchemie, First Technology, a partenerilor platinium: Chryso, Gabor Concrete, a partenerilor gold: MasterBuilders, Ha-Be si a partenerilor silver: BT Innovation/MaxTruder, Peikko, Pfeifer, Sika Romania, Terwa si wbr Rohr. Partenerul academic al conferintei a fost Universitatea Tehnica „Gheorghe Asachi” din lasi.

 

Va asteptam la cea de a sasea editie a Conferintei Internationale Prefbeton din anul 2024, care va avea loc pe 9-10 octombrie 2024.

 

Pentru detalii, urmariti-ne pe www.prefbeton.ro

 

 

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 209 – decembrie 2023, pag. 104-105

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2023/12/11/prefbeton-dezvoltarea-rapida-a-infrastructurii-socio-culturale-si-de-transport/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.