«

»

RECON SA: Construim viitorul… impreuna

Share

 

 RECON SA si-a inceput activitatea in anul 1994, la Craiova, activand in domeniul constructiilor civile si industriale. In 2003, RECON SA a inregistrat la OSIM marca RECON, demers prin care s-a urmarit protejarea produselor si serviciilor sale. Compania isi desfasoara activitatea pe baza unui sistem de management integrat: calitate − SR EN ISO 9001/2008, mediu − SR EN ISO 14001/2005, sanatate si securitate ocupationala − SR OHSAS 18001/2008, responsabilitate sociala − SA 8000/2008, elaborat si implementat in conformitate cu cerintele standardelor de referinta, si ulterior certificat si recertificat de organisme acreditate de RENAR.

 

Calitatea lucrarilor executate a fost confirmata de-a lungul timpului de clasarea in primele 10 societati mijlocii din domeniul constructiilor in Topul Firmelor din judetul Dolj, intocmit de Camera de Comert si Industrie Oltenia, precum si de obtinerea de certificate si premii precum Trofeul calitatii ARACO, competitie la care firma participa inca din 2014.

 

RECON a inregistrat un progres continuu, ajungand de la un numar de 30 de angajati, initial, la unul de peste 300 de salariati in prezent.

 

Dintre proiectele de succes executate putem sa amintim de Amenajarea si revitalizarea centrului istoric al Municipiului Craiova, care a cuprins decopertarea si refacerea unei suprafete de 23.230 de metri patrati de spatii publice urbane, strazi si trotuare, reabilitarea retelei de canalizare cu o lungime de 3.952 de metri, a retelei de alimentare cu apa de 3.025 de metri, executarea retelei de iluminat, realizarea de fantani arteziene ce se armonizeaza cu mobilierul stradal care te poarta in atmosfera istorica si arhitecturala a secolului al XIX–lea. Un alt proiect de o importanta deosebita a fost Amenajarea cladirii pavilion pentru sectiile aferente Spitalului Filantropia, o lucrare abandonata in 1989 si adusa la viata in 2017. Constructia, compusa din 4 corpuri cu o suprafata totala desfasurata de aproximativ 6.950 de metri patrati, a fost reabilitata si amenajata intr-un termen de 14 luni, oferindu-le locuitorilor Craiovei, si nu numai, sectii si saloane echipate si dotate la cele mai inalte standarde specifice mediului spitalicesc. Proiecte reprezentative din portofoliul RECON sunt si Reabilitarea si extinderea Facultatii de Mecanica; Reabilitarea Sucursalei Craiova a Bancii Nationale a Romaniei; Centrul Multifunctional Craiova; Consolidarea, restaurarea si modernizarea Muzeului Olteniei. Un alt proiect de mare anvergura a fost cel de Consolidare, reabilitare, modernizare si dotare spital orasenesc Segarcea, ce a constat din urmatoarele: reabilitarea ambulatoriului, fostul Palat Regal, construit in anul 1914, afectat in anul 2015 de un incendiu ce a condus la deteriorari masive; reabilitarea si extinderea sectiei de Pediatrie, modernizarea blocului alimentar si a spalatoriei; reabilitarea si extinderea spitalului; refinisarea cabinei de poarta; reechiparea gospodariei de apa cu statie de pompe; amplasarea unui continer cu destinatie de statie de oxigen. Intregul proiect a avut o suprafata desfasurata construita de aproximativ 7.300 metri patrati, a fost realizat in termen de 24 de luni si a pus la dispozitia locuitorilor orasului Segarcea si a celor din zonele limitrofe sectii si saloane utilate si dotate la cele mai moderne standarde din domeniul medical.

 

Domenii de activitate certificate:

  • Lucrari de construire a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale;
  • Lucrari de demolare a constructiilor si de pregatire a terenului;
  • Lucrari de invelitori, sarpante si terase la constructii;
  • Lucrari de finisare;
  • Lucrari de instalatii electrice cu tensiune nominala de 0,4kV, tehnico-sanitare si alte lucrari de instalatii pentru constructii;
  • Lucrari de constructii hidrotehnice si proiecte utilitare pentru fluide (retele de alimentare cu apa si canalizare);
  • Executie si montaj tamplarie aluminiu si lemn stratificat cu geam termopan;
  • Activitati in domeniul protejarii monumentelor istorice.

 

 


RECON SA ureaza angajatilor si colaboratorilor Sarbatori fericite si un An Nou plin de realizari!


 

RECON SA
Calea Bucuresti nr. 56, Carcea, jud. Dolj
Telefon: +40 251 406 600 | Fax: +40 251 439 736
 e-mail: office@reconcraiova.ro

 

www.reconsa.ro

 

 

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 209 – decembrie 2023, pag. 28-29

 



Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2023/12/11/recon-sa-construim-viitorul-impreuna/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.