«

»

ROMEXPO: Construct – Ambient Expo 2024. #TotulPentruCasaTa in cheia sustenabilitatii, digitalizarii si inovarii  

Share

 

Te invitam cu entuziasm la Construct − Ambient Expo 2024, eveniment ce face parte din conceptul home&deco #TotulPentruCasaTa (Romtherm, Mobila Expo, Expo Flowers), organizat de ROMEXPO, in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania.

 

Ce aduce nou ConstructAmbient Expo la cea de-a 29-a editie?

Manifestarea pune accentul pe ideea de sustenabilitate in constructii si amenajare interioara si exterioara, utilizarea materialelor ecologice si a tehnologiilor prietenoase cu mediul, intr-un demers comun de a reduce semnificativ impactul asupra resurselor naturale.

Pe langa partea expozitionala, ConstructAmbient Expo este si o platforma de dezbatere, in care constructorii, proiectantii, arhitectii si specialistii in design prezinta evolutia sectorului home&deco si necesitatea digitalizarii proceselor de planificare si constructii, ce servesc la optimizarea activitatilor si reducerea costurilor.

Expozitia ofera un cadru perfect pentru a-ti prezenta produsele si serviciile, punandu-le in lumina reflectoarelor in fata unui public vast, format din profesionisti din industrie, investitori si potentiali parteneri de afaceri. Astfel, nu doar ca iti vei consolida reputatia in domeniu, dar vei avea si oportunitatea de a intari relatiile existente si de a stabili noi parteneriate strategice.

 

Prezenta ta la #ConstructAmbientExpo2024 nu este doar despre prezent, ci si despre viitor. Expozitia serveste ca un catalizator pentru schimbarile si inovatiile care vor defini peisajul constructiilor in urmatorii ani. Fiind prezent aici, contribui la modelarea unui mediu in care comunitatile noastre vor beneficia de tehnologii de top, practici sustenabile si solutii creative.

Este o oportunitate de a te conecta cu lideri de opinie din industrie, de a invata din experientele altor profesionisti si de a impartasi cunostintele tale. Prin participarea la eveniment, nu doar ca iti consolidezi pozitia pe piata, dar ajuti si la crearea unui mediu propice pentru inovatie si progres in sectorul constructiilor si amenajarilor.

 

 

Alatura-te noua la #ConstructAmbientExpo2024 si fii parte din transformarea si avansul continuu in domeniul constructiilor!

 

Contacteaza echipa de organizare pentru a afla care sunt conditiile de participare: romexpo@romexpo.ro sau mihaela.costeniuc@romexpo.ro.

 

 

­

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 210februarie 2024, pag. 22-23

 

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2024/02/12/romexpo-construct-ambient-expo-2024-totulpentrucasata-in-cheia-sustenabilitatii-digitalizarii-si-inovarii/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.