«

»

ACI CLUJ: Angajamentul constant pentru Excelenta in industria constructiilor

Share

 

 

 

ACI CLUJ SA este o companie cu capital 100% romanesc, cu o experienta in activitate de peste 71 de ani, care ofera solutii complete de antrepreno­riat general pentru proiecte complexe in domeniul constructiilor civile, industriale, aeroportuare si in­stalatiilor aferente. Pe langa activitatea de baza, compania produce si comercializeaza elemente din beton prefabricat si structuri metalice pentru construc­tii civile, industriale, rutiere si feroviare. Un element esential al succesului ACI Cluj SA este echipa sa de angajati dedicati si pasionati, care au contribuit la dezvoltarea si evolutia acestei companii de la ince­puturile sale pana in prezent, punandu-si amprenta asupra a tot ce inseamna ACI Cluj SA.

 

Industria constructiilor din Romania este in continua evolutie, cu numeroase proiecte care definesc si transforma peisajul urban si industrial. In acest context, ACI Cluj SA se evidentiaza ca o companie de prestigiu, cu o istorie solida in domeniul constructiilor si o serie de proiecte remarcabile finalizate cu succes. Printre acestea se numara:

 

 Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca (UTCN)

 Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca este un simbol al educatiei si inovatiei in inima Transilvaniei, contributia ACI Cluj la extinderea si modernizarea acesteia constituind o dovada a angajamentului nostru fata de dezvoltarea educatiei si a infrastructurii in comunitatea noastra.

De la salile de curs moderne si laboratoarele dotate cu cele mai noi tehnologii, pana la spatiile de relaxare, fiecare colt al Universitatii este transformat intr-un loc prietenos, adaptat nevoilor, cerintelor studentilor si profesorilor.

Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca este acum pregatita sa primeasca studentii si personalul didactic intr-un mediu modern, conceput pentru a incuraja excelenta academica si inovatia.

Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca

 

  

Revitalizarea culoarului de mobilitate nemotorizata aferent Somesului, Cluj-Napoca

ACI Cluj SA a jucat un rol esential in transformarea malurilor raului Somes din Cluj-Napoca intr-un spatiu urban modern si placut. Proiectul a implicat lucrari de amenajare pe malurile raului, creand spatii verzi, piste de biciclete, alei pietonale si alte facilitati recreative. Aceast proiect a contribuit la revitalizarea orasului si la crearea unui mediu urban mai sustenabil si mai atractiv pentru locuitori. Amenajarea malurilor Somesului in Cluj-Napoca reprezinta un exemplu de succes al colaborarii dintre autoritati, companii de constructii si comunitatea locala in imbunatatirea infrastructurii urbane si promovarea unui stil de viata activ si sanatos.

Revitalizarea culoarului de mobilitate nemotorizata aferent Somesului, Cluj-Napoca

 

 

Sala polivalenta Turda Arena

Proiectul Sala polivalenta Turda Arena este o alta reusita notabila a ACI Cluj SA.

Sala polivalenta are o capacitate de 3.165 de locuri, regim de inaltime Dp+P+2E, suprafata construita de 5.460,6 mp si desfasurata de 12.793 mp. Demisolul cuprinde un bazin de inot si camera tehnica. La parter se gasesc vestiare cu dusuri si grupuri sanitare, sala de forta, spatii tehnice, spatii de depozitare, camera de masaj, sauna, cabinet de fizioterapie, holuri, scari de acces.

Aceasta constructie impresionanta a adus un plus de valoare in domeniul sportiv al regiunii, oferind facilitati moderne pentru diverse evenimente sportive, si a consolidat reputatia companiei in ceea ce priveste proiectele complexe si de amploare.

Sala polivalenta Turda Arena

 

 

Ambulatoriul clinic de psihiatrie pediatrica, Cluj-Napoca

Finalizarea Spitalului de Psihiatrie Pediatrica din Cluj-Napoca reprezinta o alta realizare semnificativa a ACI Cluj SA in domeniul constructiilor de unitati spitalicesti. Construirea acestui spital a fost esentiala pentru imbunatatirea serviciilor medicale dedicate copiilor cu diferite dizabilitati, oferindu-le ingrijire si suport de cea mai inalta calitate in domeniul psihiatriei pediatrice.

 

Prin finalizarea cu succes a acestor proiecte, ACI Cluj SA si-a consolidat reputatia si si-a reconfirmat locul intre liderii din industria constructiilor din Transilvania. Expertiza tehnica, angajamentul fata de calitate si contributia la dezvoltarea comunitatii sunt doar cateva dintre aspectele care definesc compania si care o plaseaza in fruntea domeniului sau.

Ambulatoriul Clinic de Psihiatrie Pediatrica,Cluj-Napoca

 

 

ACI CLUJ SA are in derulare proiecte de anvergura precum: 

  • Construirea Stadionului Municipiului Targoviste, proiect derulat alaturi de Compania Nationala de Investitii (CNI). Obiectivul va avea 12.402 locuri, teren de antrenament separat de suprafata de joc, pista de atletism, peste 500 de locuri de parcare, spatii pentru alimentatie si comert, sali de incalzire, sala de recuperare, vestiare si alte spatii medicale si pentru media;
  • Gradinite si crese in Targu Mures;
  • Bazin de inot didactic si de agrement Santion;
  • Lucrari de interventie la Cazarma Sebes;
  • Reabilitarea si cresterea eficientei energetice a cladirii Inspectoratului Judetean de Politie si Serviciului Roman de Informatii, Cluj-Napoca;
  • Extinderea Terminalului Pasageri Plecari pe latura de nord la Aeroportul International Avram Iancu Cluj RA;
  • Remodelari interioare si exterioare spatii comerciale, parter si etaj, amenajare receptie marfa, construire rampa livrare in cadrul corpului C al centrului comercial Vivo Cluj-Napoca.

 

ACI Cluj SA va prioritiza segmentul de productie pe care il detine, si anume productia autohtona de structuri metalice, productie stucturi prefabricate si betoane.

Prin aceste activitati variate, construite si dezvoltate in timp, ACI Cluj SA se angajeaza ca si in acest an sa isi mentina termenele de executie cat si seriozitatea fata de parteneri.

Intr-o lume in continua schimbare, ACI Cluj SA ramane un etalon de integritate, profesionalism si performanta. Privind spre viitor si cu o determinare neinfricata, compania continua sa isi asume provocarile si sa isi indeplineasca promisiunea de a construi un viitor mai bun pentru toti.

 

www.acicluj.com

 

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 212 – aprilie 2024, pag. 10-12

 

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2024/04/15/aci-cluj-angajamentul-constant-pentru-excelenta-in-industria-constructiilor/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.