«

»

FORUMUL SMART VILLAGE: Invitatie la dialog pe tema satelor inteligente

Share

 

Asociatia Satelor Inteligente va da intalnire la cea de a IV-a editie a Forumului International SMART VILLAGE, ce va avea loc in perioada 19-23 iunie 2024, la sala de conferinte Smart Village din incinta hotelului POSEIDON 4* din statiunea Jupiter, judetul Constanta.

 

Continuam seria de conferinte prin prezentarea de proiecte si studii de caz din tara si strainatate, pe subiecte privind construirea de comunitati inteligente, solutii de eficientizare energetica sustenabile, tehnologii prietenoase cu mediul, precum si surse de finantare pentru consolidarea potentialului pozitiv al zonelor rurale si urbane in dezvoltarea nationala si regionala.

 

Editia a IV-a a Forumului SMART VILLAGE isi va deschide portile printr-un eveniment participativ ce va reflecta rolul autoritatilor, al mediului de afaceri si al celui academic in consolidarea viziunii pe termen lung a comunitatilor.

 

Agenda actualizata a forumului o gasiti pe https://smartvillageevents.com/agenda-forum-editia-a-patra-jupiter/.

 

Incepand cu perioada de programare 2021-2027, unitatile administrativ-teritoriale urbane, respectiv municipiile resedinte de judet, municipiile si orasele care au in structura administrativ-teritoriala sate apartinatoare pot include aria teritoriala a acestora pentru finantarea din fonduri externe nerambursabile.

 

In cadrul programului Expo SMART VILLAGE, venim in sprijinul comunitatilor locale, al companiilor ce activeaza in diverse domenii de activitate, al producatorilor, cooperativelor agricole, mestesugarilor s.a., punandu-le la dispozitie o zona de expunere a produselor si serviciilor, in scopul facilitarii interactiunii − prin diferite modalitati de promovare − cu participantii si turistii prezenti in statiune.

 

La eveniment vor participa reprezentanti ai mediului de afaceri si academic, autoritati publice, membri ai echipei de implementare a proiectului.

 

Din partea institutiilor centrale ale statului, avem invitati de la: Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei; Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene; Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale; Ministerul Cercetarii, Inovarii si Digitalizarii; Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor; Ministerul Transporturilor si Infrastructurii; Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor; Ministerul Economiei, Antreprenoriatului si Turismului.

 

Vom prezenta un concept unic SMART VILLAGE care sta la baza dezvoltarii comunitatilor dumneavoastra.

  

Pilonii de finantare prin PNRR reprezinta doar componente ale conceptului, in structura existand 6 piloni principali:

 

  • Tranzitia verde
  • Transformarea digitala
  • Cresterea inteligenta, durabila si favorabila incluziunii
  • Coeziunea sociala si teritoriala
  • Sanatate si rezilienta economica, sociala si institutionala
  • Politici pentru Noua Generatie

 

Va invitam sa descoperim impreuna cu experti in solutii inteligente, consultanti in fonduri europene, furnizori de tehnologie, factori politici, primari, consilieri si formatori de opinie care sunt perspectivele pentru perioada 2024-2027.

 

 

Participarea se face pe baza de inregistrare cu confirmare din partea organizatorului.

Va rugam sa va confirmati prezenta prin completarea formularului de inscriere aflat pe site-ul evenimentului (https://smartvillageevents.com/vreau-sa-particip/ ) pana la data de 10 mai 2024.

 

Pentru parteneriate:

dl. Viorel STOICA, coordonator eveniment, tel: 0761 228 781 | office@satulinteligent.ro.

 


 www.smartvillageevents.com


 

Organizator:

Satul Inteligent SRL

 

Partener strategic:

Heveco SRL

 

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 211 – martie 2024, pag. 38

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2024/04/15/forumul-smart-village-invitatie-la-dialog-pe-tema-satelor-inteligente/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.