«

»

TIAB, jucator important pe piata de instalatii din Romania, a sarbatorit 75 de ani de activitate

Share

 

La fel cum 1 martie marcheaza inceputul primaverii, reinnoirea naturii si a sperantelor, aniversarea a 75 de ani de activitate neintrerupta ai TIAB reprezinta o recunoastere a stabilitatii, a dezvoltarii si a adaptabilitatii companiei de-a lungul timpului. Este o ocazie de a privi in urma cu recunostinta si apreciere pentru drumul parcurs, dar si de a privi inainte, cu incredere si entuziasm, catre un viitor plin de noi provocari.

 

Cu ocazia jubileului de platina, Palatul Parlamentului a stralucit in seara de 29 februarie 2024, atunci cand TIAB si-a celebrat remarcabila sa istorie alaturi de partenerii si angajatii sai, care au contribuit la scrierea unei povesti impresionante in piata de instalatii din Romania.

 

Invitatii de exceptie, printre care s-au numarat si membrii echipei de top management a grupului VINCI Energies, din care TIAB face parte incepand cu 2007, si atmosfera festiva au creat un cadru perfect pentru rememorarea amintirilor, iar discursurile emotionante ale Directorului General VINCI Energies Romania, Liviu FLOREA, si Directorului General al Polului VINCI Energies Europa Centrala si de Est, Eric DEVIGNE, au captat atentia tuturor participantilor.

 

Liviu FLOREA, Director General VINCI Energies Romania

Eric DEVIGNE, Directorul General al Polului VINCI Energies Europa Centrala si de Est

 

In domeniul sistemelor energetice, tensiunea inseamna atat stres, cat si crestere, un echilibru delicat oglindit in interactiunile dintre indivizii din acest domeniu. Astfel, in seara in care a aniversat 7 decenii si jumatate, TIAB a asigurat necesarul de energie al invitatilor cu ajutorul trupei VOLTAJ si al momentelor speciale dedicate traditiei si inovatiei, trecutului si viitorului.

 

 

Ecoul trecutului si realizarile prezentului ne dau siguranta ca TIAB are in fata un viitor stralucitor!

 

 

 


Mai multe informatii:


Site: www.tiab.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/TIABRomania
Pagina de LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/tiab/


 

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 212 – aprilie 2024, pag. 4-5

 

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2024/04/15/tiab-jucator-important-pe-piata-de-instalatii-din-romania-a-sarbatorit-75-de-ani-de-activitate/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.