«

»

BAUDER: #gogreen cu o gradina pe acoperis de la Bauder

Share

 

Cu o istorie impresionanta ce se intinde pe parcursul a peste 160 de ani, Bauder a devenit pilonul industriei europene de acoperisuri.

 

*Centrul de agrement Trotus cu acoperis verde ultrausor Bauder

 

Fuziunea perfecta dintre traditie si inovatie a transformat aceasta com­panie in liderul de astazi, furnizand solutii complete si fiabile pentru protejarea si imbunatatirea cladi­rilor. De la produsele originale si pana la gama moderna de sisteme de hidroizolatie, termoizolatie si acoperisuri verzi, Bauder ramane un simbol al excelentei si al anga­jamentului constant fata de calitate si inovatie.

In ultimii ani, conceptul de acoperis verde a castigat tot mai mult teren in proiectele de construire urbana. Acestea nu doar aduc o bucata de natura in mediul urban, ci ofera si o serie de beneficii semnificative pentru mediu si comunitate. Printre liderii in domeniul acestor solutii inovatoare se numara Bauder, cu sisteme complete care aduc un plus de durabilitate si functionalitate cladirilor. Acoperisurile verzi repre­zinta o solutie ingenioasa pentru a transforma spatiile urbane in medii mai prietenoase si mai sustenabile. Intr-un peisaj urban dominat de beton si asfalt, adaugarea de spatii verzi nu imbunatateste doar este­tica, ci si calitatea vietii locuitorilor.

Sistemele de acoperis verde Bauder sunt la baza acestei transformari, combinand in mod armonios ve­getatia cu toate componentele necesare pentru sustinerea aces­teia. Un element-cheie al acestor sisteme il reprezinta hidroizolatia sigura, care asigura protectia per­fecta a cladirii impotriva infiltrarii apei.

*gama de produse BauderGREEN

Beneficiile aduse de acoperisurile verzi sunt multiple si complexe. Pe langa imbunatatirea calitatii aeru­lui si a mediului inconjurator prin absorbtia dioxidului de carbon si a altor poluanti, acestea contribuie si la reducerea consumului de energie. Prin izolarea termica pe care o ofera, acoperisurile verzi ajuta la menti­nerea unei temperaturi optime in interiorul cladirilor, reducand astfel necesarul de incalzire si racire. De asemenea, aceste sisteme sunt re­cunoscute pentru capacitatea lor de atenuare a zgomotelor, ceea ce contribuie la crearea unui mediu mai linistit si mai placut pentru lo­cuitori. Durata de viata prelungita a acoperisurilor si contributia la spo­rirea biodiversitatii urbane sunt alte aspecte importante ce trebuie luate in considerare atunci cand se eva­lueaza beneficiile acestor solutii.

*Sistem Bauder – vegetatie extensiva

Rentabilitatea investitiilor in aco­perisuri verzi, in comparatie cu acoperisurile traditionale, este de necontestat. Desi initial costurile pot parea mai mari, beneficiile pe termen lung, atat din punct de vedere economic, cat si al calita­tii vietii, fac din acestea o optiune foarte atractiva pentru dezvoltatorii urbani si proprietarii de cladiri.

Bauder se evidentiaza ca un lider de piata european in domeniul sis­temelor de acoperisuri, oferindu-le clientilor intreaga gama de solutii necesare pentru implementarea acoperisurilor verzi. De la bariera de vapori si membranele de hidroi­zolatie rezistente la radacini, pana la termoizolatie si stratul de vegeta­tie, Bauder asigura solutii complete si personalizate, adaptate nevoilor specifice ale fiecarui proiect. Astfel, cu ajutorul solutiilor complete de la Bauder, transformarea oraselor prin implementarea acoperisurilor verzi devine mai accesibila si mai simpla. Este un pas important catre crearea unor medii urbane mai durabile, mai sanatoase si mai placute pentru toti locuitorii. Bauder este, astfel, un catalizator esential in transforma­rea urbanistica catre un mediu mai durabil si prietenos. Cu o istorie indelungata si o devotare constanta fata de inovatie, compania a devenit sinonima cu excelenta in domeniul acoperisurilor verzi si al solutiilor complete pentru constructii suste­nabile. Beneficiile oferite de aceste acoperisuri nu se limiteaza doar la aspectul estetic, ci transcend si contribuie la imbunatatirea calita­tii vietii locuitorilor si la protejarea mediului inconjurator. Prin efortu­rile continue de a aduce natura in mediul urban si de a oferi solutii inovatoare si eficiente, Bauder se afirma ca un lider in promovarea unui viitor mai verde si mai sanatos pentru toti.

*House of Astronomy, Heidelberg, Germania

Prin intermediul sistemelor com­plete si personalizate oferite, compania faciliteaza si incurajeaza adoptarea practicilor sustenabile in constructii, contribuind la crearea unor medii urbane mai placute si mai prietenoase pentru toti locuito­rii. Astfel, Bauder nu doar ramane la inaltimea standardelor ridicate pe care le-a stabilit, ci si deschide drumuri catre un viitor mai luminos si mai durabil pentru generatiile viitoare. Fiind dedicat continuu inovarii si progresului in domeniul acoperisurilor verzi si al solutiilor ecologice, Bauder ofera o gama completa de produse si servicii adaptate nevoilor fiecarui proiect.

 

Pentru a explora mai multe detalii despre proiectele si produsele BauderGREEN si pentru a descoperi modul in care acestea pot transforma si imbunatati spatiul urban, va invitam sa accesati: www.bauder.ro/ro/acoperis-verde

 

Descarcati catalogul complet BauderGREEN:

 

 

BAUDER face acoperisuri sigure.

www.bauder.ro

 

 

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 213 – mai 2024, pag. 8-9

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2024/05/20/bauder-gogreen-cu-o-gradina-pe-acoperis-de-la-bauder/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.