«

»

THERMOSYSTEM CONSTRUCT CORPORATION: De ce aspecte trebuie sa tii cont atunci cand incepi un proiect de construire?

Share

 

Odata cu vremea calda si zilele mai lungi, multi oameni simt nevoia de a-si reinventa spatiile de locuit sau de a investi in imbunatatiri care sa le sporeasca confortul si functionalitatea. Indiferent daca intentionezi sa construiesti o noua locuinta, sa extinzi sau sa renovezi o cladire existenta, este important sa te pregatesti corespunzator pentru a obtine rezultatele dorite si pentru a evita problemele neasteptate.

 

Afla mai jos care sunt cele mai importante lucruri de luat in considerare inainte de a demara un proiect!

 

  1. Stabileste-ti obiectivele

Incepe prin a-ti clarifica obiectivele si prioritatile. Fie ca vrei sa modernizezi aspectul interior sau sa faci reparatii, este important sa stii exact ce vrei sa realizezi pentru a putea planifica corespunzator.

  1. Stabileste-ti bugetul

Aloca un buget adecvat pentru proiectul tau si asigura-te ca il respecti pe parcursul lucrarilor. Calculeaza costurile estimative pentru materiale, echipamente si servicii si tine cont si de eventualele cheltuieli neprevazute.

  1. Planifica in avans

Planificarea este cheia succesului oricarui proiect. Stabileste un plan detaliat care sa cuprinda toate etapele lucrarii, de la achizitionarea materialelor pana la finalizarea lucrarilor. Asigura-te ca ai toate resursele si autorizatiile necesare inainte de a demara lucrarile.

  1. Alege materiale potrivite

Selecteaza materialele pentru proiectul tau in functie de nevoile tale si de obiectivele stabilite. Cauta materiale de inalta calitate si fii atent la caracteristicile lor si la recomandarile de aplicare.

  1. Monitorizeaza progresul

Supravegheaza indeaproape progresul lucrarilor si comunica in mod regulat cu echipa de lucru pentru a te asigura ca totul decurge conform planului. Adreseaza orice probleme sau intrebari in timp util pentru a evita intarzierile sau erorile costisitoare.

  1. Bucura-te de rezultate

Odata ce proiectul este finalizat, bucura-te de rezultatele obtinute. Apreciaza munca depusa si asigura-te ca toate detaliile au fost finalizate conform asteptarilor tale.

 

 

Iata recomandarile noastre de produse marca THERMOSYSTEM destinate in special folosirii pe timp de primavara:

 

  • ULTRATHERMAdeziv flexibil sub forma de pulbere omogena de culoare caramiziu deschis, pe baza de ciment, cu continut ridicat de aditivi speciali si fibre de armare sintetice, agregate atent selectionate, ce ofera o aderenta ridicata si o rezistenta mecanica sporita.

 

  • ULTRATHERM WHITE Adeziv premium si masa de spaclu ce se aplica pe suporturi minerale din beton, beton usor, beton poros, tencuieli pe baza de ciment, tencuieli vechi, caramida, lemn OSB. ​Are o permeabilitate ridicata la vapori de apa, o caracteristica esentiala in aplicatiile de izolare termica.

 

  • PROFITHERMMaterial versatil ce ofera o aderenta solida si durabila, potrivit pentru lipire si spacluire impecabila a placilor de polistiren expandat, polistiren grafitat, polistiren extrudat (asperizat) si vata minerala, la interior si exterior.

 

  • TENCUIALA DECORATIVA ELASTOMERICAProdus pe baza de rasini sintetice in dispersie apoasa, agregate minerale, pigmenti si aditivi, utilizat pentru finisaje interioare si exterioare. Tencuiala ofera o aderenta excelenta la suport si prezinta permeabilitate la vapori de apa si impermeabilitate la apa. De asemenea, dispune de o putere mare de acoperire si este foarte elastica, fiind rezistenta la uzura, inclusiv zgariere si socuri mecanice.

 

 

Alege calitatea, alege THERMOSYSTEM!

 

Pentru mai multe detalii despre produsele noastre si pentru a descoperi intreaga noastra gama de solutii pentru proiectele tale, te invitam sa vizitezi website-ul nostru, www.thermosystem.ro, si paginile de social media – Facebook, Instagram si TikTok.

 

Thermosystem Construct Corporation SRL
Mobil: +40 756 03 03 03
E-mail: comercial@thermosystem.ro
Web: www.thermosystem.ro

 

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 213 – mai 2024, pag. 22-23

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2024/05/20/thermosystem-construct-corporation-de-ce-aspecte-trebuie-sa-tii-cont-atunci-cand-incepi-un-proiect-de-construire/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.