«

»

MESTA Marmura si Travertin: Nu va pierdeti in detalii, totul este pregatit pentru dumneavoastra!

Share

 

Infiintata in anul 2009, MESTA Marmura si Travertin SRL reprezinta in Romania compania internationala MESTA Travertine&Marble, producator de materiale din piatra naturala, ce detine in Turcia peste 25 de cariere de marmura, travertin si onix. MESTA si-a castigat renumele in industria obiectelor si produselor din piatra naturala prin calitatea serviciilor, promptitudine si varietatea gamei de produse oferite.  

 

 

Printr-o miscare strategica indrazneata, MESTA isi consolideaza pozitia pe piata materialelor de constructii din Romania prin extinderea gamei sale de produse si obtinerea exclusivitatii distributiei pentru doua branduri de renume: Ceramica T-one si Quartz Compozit de la Cimstone.

Aceasta evolutie aduce cu sine nu doar o diversificare a ofertei, ci si avantaje semnificative pentru clienti, reflectate in preturile competitive oferite de MESTA.

 

 

Inovatie si eleganta rafinata cu Ceramica T-one

Ceramica T-one, recunoscuta pentru designul sau contemporan si performanta tehnica remarcabila, se alatura portofoliului MESTA, aducand o nota de inovatie in utilizarea materialelor de constructii. Datorita parteneriatului exclusiv cu acest brand, MESTA devine destinatia principala pentru cei care cauta calitate superioara si estetica rafinata in domeniul ceramicii.

Ceramica T-one ofera o gama variata de optiuni, de la pardoseli elegante la plafoane moderne si placari de perete sofisticate. Indiferent daca proiectul este unul de amploare sau doar o revigorare a spatiului existent, Ceramica T-one se adapteaza perfect, iar MESTA va fi partenerul ideal in materializarea acestor proiecte.

 

Eleganta durabila cu Quartz Compozit Cimstone

Cimstone, lider in productia de quartz compozit, isi face intrarea pe piata romaneasca exclusiv prin intermediul MESTA. Acest parteneriat aduce in prim-plan nu doar materiale durabile si rezistente, ci si solutii estetice deosebite pentru proiectele de design interior si exterior.

Quartzul compozit de la Cimstone se remarca prin rezistenta la zgarieturi, pete si temperaturi ridicate, atribut care-l face alegerea perfecta pentru blaturi de bucatarie, pardoseli si diverse alte suprafete. Gama variata de culori si texturi disponibile se potriveste perfect oricarui stil si oricaror preferinte, oferindu-le clientilor posibilitatea de a-si personaliza spatiul in mod unic.

 

Preturi avantajoase si accesibilitate exclusiva

Cu extinderea gamei de produse si obtinerea exclusivitatii distributiei pentru Ceramica T-one si Quartz Compozit Cimstone, MESTA le aduce un beneficiu semnificativ clientilor sai: preturile avantajoase si accesibilitatea unica la aceste materiale premium le permit sa-si transforme visurile in realitate fara a compromite calitatea sau estetica proiectelor.

Alaturi de piatra naturala consacrata, cu Ceramica T-one si Compozit Cimstone in portofoliu, MESTA isi reitereaza angajamentul fata de excelenta in domeniul materialelor de constructii, precum si statutul de reper pentru cei care cauta inovatie, eleganta si solutii durabile, totul la preturi accesibile. Cu fiecare proiect realizat, MESTA isi consolideaza pozitia pe piata, dandu-le clientilor posibilitatea de a-si transforma spatiul intr-un loc unic si rafinat.

 

Indiferent daca va ganditi la o renovare acasa sau la un proiect comercial complex, MESTA este acel partener de incredere care va ofera nu doar materiale de calitate superioara, ci si consultanta specializata pentru a va indeplini toate exigentele.

 

 

MESTA Marmura si Travertin SRL
Constanta − Soseaua Industriala nr. 3 (Zona CET)
Bucuresti − Calea Bucurestilor nr. 79A, Otopeni
+40 728.800.400
www.mesta.ro

 

 

 

…vezi materialul in Revista Constructiilor nr. 214 – iunie 2024, pag. 19

 

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2024/06/12/mesta-marmura-si-travertin-t-one-si-cimstone-in-exclusivitate-la-mesta-marca-a-excelentei-pe-piata-romaneasca/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.