Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII

Bine ati venit pe site-ul revistaconstructiilor.eu.

Va rugam sa aveti in vedere Termenii si Conditiile de mai jos, inainte de a folosi ori posta continut sub orice forma pe site-ul revistaconstructiilor.eu.

1. TERMENII JURIDICI SI CONDITIILE IN CARE PUTETI UTILIZA site-ul www.revistaconstructiilor.eu, denumit in continuare generic „site”, „revistaconstructiilor.eu” sau „Revista Constructiilor”.
Site-ul este detinut si operat de SC Star Pres Edit SRL.

Datele noastre de contact sunt:

Revista Constructiilor
Editor: STAR PRES EDIT srl
Registrul Comertului J/40/15589/2004
Cod Fiscal: RO16799584
Cont: RO35BTRL04101202812376XX

Sediul redactiei
050663 – Bucuresti, Sector 5
Sos. Panduri 94, Corp B (P+3), Et. 1, Cam. 23
Tel.: 031.405.53.82
Fax: 031.405.53.83
Mobil: 0723.297.922, 0729.938.966, 0730.593.260
E-mail: office@revistaconstructiilor.eu
E-mail: publicitate@revistaconstructiilor.eu
Web: www.revistaconstructiilor.eu

Utilizarea site-ului ca vizitator si accesul la serviciile oferite de acesta presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.
Prin termenul „vizitator” al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site.
Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in aceasta sectiune, nu veti accesa si nu veti folosi site-ul si informatiile oferite prin intermediul lui.

2. ACCESUL LA SITE:
Pentru a obtine acces la site, si deci la serviciile si informatiile puse la dispozitie prin intermediul revistaconstructiilor.eu, trebuie sa aveti acces la World Wide Web, direct sau cu ajutorul altor dispozitive prin care se pot accesa servicii Internet, platind orice taxa asociata cu acest acces. In plus, trebuie sa aveti la dispozitie tot echipamentul necesar pentru a realiza aceasta conexiune la World Wide Web, inclusiv un computer si un modem sau alt echipament de acces.

3. REGULI DE UTILIZARE:
Utilizatorii nu vor accesa site-ul pentru a transmite si/sau distruge materialele:
• violand legile in vigoare;
• incalcand dreptul de autor, de marca sau dreptul de proprietate intelectuala;

4. REGULI DE SECURITATE:
Nu sunt permise:
• copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si informatiilor existente pe acest site, cu exceptia celor achizitionate in mod legal;
• stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a realiza oricare din acestea;
• incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site;
• incercarea de a scana, sonda sau a testa vulnerabilitatea site-ului revistaconstructiilor.eu sau accesarea oricaror servere sau servicii care nu sunt publice, fara autorizatie;
• incercarea de a interveni in functionarea serverului de hosting prin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora prin „flooding” sau „DOS”;
• folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale („spamming”) sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese.
Violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala. SC Star Pres Edit SRL va investiga faptele care implica asemenea incalcari, putand coopera cu autoritatile legale in urmarirea utilizatorilor implicati in astfel de incalcari.

5. INTERZICEREA REVANZARII SERVICIILOR
Acceptati sa nu reproduceti, duplicati, copiati, vindeti, revindeti sau sa exploatati nici o parte a serviciilor, folosirea serviciilor, sau accesul la serviciile puse la dipozitie de SC Star Pres Edit SRL prin intermediul site-ului.

6. MODIFICARI ALE SERVICIULUI
SC Star Pres Edit SRL isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment, sau la orice interval de timp, sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila. SC Star Pres Edit SRL nu este raspunzatoare fata de dumneavoastra sau orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru orice modificare, suspendare sau intrerupere a serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.
SC Star Pres Edit SRL poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice pe acest site si nu au caracter retroactiv.

7. LEGATURI
Site-ul poate furniza, sau terte parti pot furniza prin intermediul site-ului, legaturi („link”-uri) catre alte pagini sau resurse World Wide Web. SC Star Pres Edit SRL nu garanteaza si nu este responsabila de disponibilitatea acestora si nu este responsabila in nici un fel de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale de pe, sau disponibile pe, acestea.
SC Star Pres Edit SRL nu va fi responsabila sau pasibila de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile furnizate de continutul, bunurile sau serviciile disponibile pe sau prin intermediul acestora.

8. PROTECTIE
Prin accesarea acestui site sunteti de acord sa protejati Revista Constructiilor, partenerii si angajatii sai, de orice pretentii sau cereri, inclusiv cheltuieli de judecata sau onorarii pentru avocati, facute de o terta persoana sau organizatie, datorita sau reiesind din continutul site-ului, sau datorita folosirii serviciilor site-ului, conexiunii la site, violarii conditiilor de utilizare sau violarii oricaror drepturi ale acelui tert.

9. ABSOLVIREA DE RASPUNDERE
Prin folosirea acestui site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele:
Utilizarea site-ului se face pe propria raspundere. Informatiile sunt furnizate pe principiul „asa cum sunt” sau „asa cum sunt disponibile”. SC Star Pres Edit SRL se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop.

SC Star Pres Edit SRL nu ofera nici o garantie ca:
• (1) informatiile vor implini toate cerintele dumneavoastra;
• (2) serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;
• (3) rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea informatiilor site-ului vor fi corecte sau de incredere;
• (4) calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului va satisface toate cerintele;
• (5) orice eroare de program va fi corectata.
Orice material descarcat sau obtinut in orice fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie prin intermediul site-ului se afla astfel la discretia utilizatorului si poate fi folosit doar pe riscul propriu, dar in limitele prevazute de legislatia in vigoare. Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date ce ar putea rezulta din descarcarea continutului site-ului.
Nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de dumneavoastra de la site-ul revistaconstructiilor.eu sau prin intermediul serviciilor site-ului, nu va crea o garantie care nu este stipulata expres in aceasta sectiune.

10. LIMITARI ALE RASPUNDERII
SC Star Pres Edit SRL nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca SC Star Pres Edit SRL a fost informata anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:
• (1) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;
• (2) costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute, sau mesaje primite, sau tranzactii incepute prin, sau de pe site-ul revistaconstructiilor.eu;
• (3) acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
• (4) declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;
• (5) orice alta problema legata de serviciile site-ului.

11. ACEST SITE ESTE OFERIT IN ACEASTA FORMA FARA ALTE GARANTII.
Nu suntem responsabili pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau. In nici un caz SC Star Pres Edit SRL nu va fi responsabila pentru orice fel de pagube ale utilizatorilor sau ale sistemelor de calcul.
Folosirea acestui site se face sub imperiul acestor reguli si in termenii si conditiile pe care utilizatorul ii accepta implicit prin contactarea si folosirea site-ului.

Drepturi de autor
• 1. Continutul acestui site, articolele, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile, materialele video si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor. Ele sunt proprietatea SC Star Pres Edit SRL sau a afiliatilor/partenerilor sai.
Este interzisa crearea de legaturi cu acest site ale altor site-uri sau invers, fara un acord prealabil scris. In situatiile in care acest lucru se intampla fara acordul scris al SC Star Pres Edit SRL, aceasta nu isi asuma responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care site-ul ar putea fi legat, pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decat cele autorizate de SC Star Pres Edit SRL si isi rezerva dreptul de a solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a oricarei actiuni de acest tip.
• 2. SC Star Pres Edit SRL ofera acces liber la acest site si va autorizeaza sa vizualizati, imprimati si sa transmiteti informatii existente pe site doar in scopuri personale si necomerciale. Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara acordul explicit, scris al SC Star Pres Edit SRL.
Utilizatorii care reproduc sau modifica materilele de pe acest site vor suporta consecintele conform legilor Romaniei si Tratatelor internationale cu privire la drepturile de autor. Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.
• 3. Site-ul poate cuprinde sectiuni in care cititorii isi pot prezenta opiniile. Raspunderea asupra continutului opiniilor cititorilor prezente in site-ul revistaconstructiilor.eu revine in intregime autorilor acestora. SC Star Pres Edit SRL isi rezerva dreptul de a nu face publice acele opinii pe care le considera daunatoare, sub orice forma, imaginii site-ului.
De asemenea, SC Star Pres Edit SRL se obliga sa nu modifice sub nici o forma continutul opiniilor cititorilor pe care le-a acceptat spre publicare in paginile site-ului.
• 4. Odata acceptate spre publicare, opiniile cititorilor devin parte integranta a site-ului si se supun regulilor de copyright enumerate in aceasta sectiune.
Prin postarea opiniilor sau oricaror texte in paginile site-ului, cititorii sunt de acord cu urmatoarele:
Raspunderea personala pentru orice aspect legal in legatura cu postarea nu poate fi delegata;
Dreptul de copyright asupra materialului postat revine Revistei Constructiilor care este proprietatea SC Star Pres Edit SRL;
In nici un caz autorul unei postari nu va revendica vreun drept legal sau vreo raspundere din partea SC Star Pres Edit SRL asupra textului postat, odata publicat in paginile site-ului.
• 5. Daca se considera ca orice material pus la dispozitie pe site sau postat pe site de catre terti violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, este necesara semnalarea acestei situatii la adresa de corespondenta sau la adresa de e-mail office@revistaconstructiilor.eu.
• 6. Daca vizitatorii site-ului trimit materiale nesolicitate, Star Pres Edit SRL isi rezerva dreptul de a considera aceste materiale neconfidentiale si lipsite de protectia dreptului de autor. Astfel de materiale devin proprietatea Star Pres Edit SRL, libere de orice pretentii emise de o persoana sau un grup de persoane, putand fi utilizate in orice scop de catre Revista Constructiilor, fara obligatia de a acorda compensantii pentru utilizarea lor.

 

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Informare asupra datelor cu caracter personal prelucrate de Star Pres Edit srl

Star Pres Edit srl  colecteaza minimum de date posibile necesare functionarii site-ului, a serviciului de newsletter, a serviciului pushnews si desfasurarii activitatii de facturare in raport cu clientii.

Star Pres Edit srl nu a instrainat si nu va instraina niciodata, catre terti, datele colectate. Daca doriti stergerea tuturor datelor colectate de Star Pres Edit srl si www.revistaconstructiilor.eu despre Dumneavoastra, trimiteti un mail la office@revistaconstructiilor.eu si ne vom ocupa cu celeritate de acest lucru.

Va informam ca folosim datele Dvs. pentru:
Folosim datele pentru unicul scop de a informa societatile din domeniul constructiilor si domeniile conexe, institutii, si pe cei care cauta si folosesc produsele si serviciile Dvs.
Iata tipurile de date ale Dvs pe care le colectam si modul cum le folosim ulterior:
– Adrese de email pentru a transmite informatii cu privire la produsele, serviciile si evenimentele partenerilor nostri.
– Numarul de telefon pentru a putea fi contactat rapid, in cazul in care alte companii doresc sa apeleze la serviciile sau produsele societatii Dvs.
– Numele societatii pentru a ne adresa direct domeniului/categoriei de activitate pe care o prestati.
– Datele de facturare ale partenerilor (CUI, Numarul de Inregistrare la Registrul Comertului, Contul Bancar, Numele Bancii, Numele Reprezentantului Legal, Functia Reprezentantului Legal) nu sunt publicate in site-ul nostru si noi le folosim numai pentru a incheia contracte si a factura serviciile efectuate.

Aveti dreptul deplin de a ne solicita sa stergem din bazele noastre orice date care se incadreaza in noul Regulament si nu sunt publice, respectiv nu sunt publicate de catre Camerele de Comert si ANAF, printr-o solicitare in acest sens la adresa de email office@revistaconstructiilor.eu.

 

POLITICA DE COOKIE-URI

Site-ul www.revistaconstructiilor.eu utilizeaza cookie-uri.

Informatiile prezentate in continuare au scopul de a aduce la cunostinta utilizatorului mai multe detalii despre plasarea, utilizarea si administrarea “cookie”-urilor utilizate de site-ul www.revistaconstructiilor.eu.

De asemenea, sunt prezente si cateva linkuri utile legate de acest subiect. In cazul in care aveti nevoie de mai multe informatii, si ele nu se regasesc mai jos, ne puteti contacta la office@revistaconstructiilor.eu.

Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

Va rugam sa cititi cu atentie informatiile care urmeaza:

Ce este un fisier cookie si in ce scop este folosit?

Website-ul nostru utilizeaza tehnologia de tip cookie pentru a va oferi un serviciu web mai bun si personalizat. Datele stocate de fisierele de tip cookie utilizate pe website-ul nostru nu arata niciodata detalii personale in baza carora sa poata fi stabilita o identitate individuala.

Un fisier de tip cookie reprezinta un mic fisier text care este stocat si/sau citit de browserul dvs. web pe hard disk-ul dispozitivului dvs. final (de exemplu, computer, laptop sau smartphone) in functie de paginile web pe care le vizitati. De asemenea, fisierele de tip cookie fac interactiunea dvs. cu site-urile web mai sigura si mai rapida, deoarece acestea isi pot aminti preferintele dvs. (de exemplu, autentificare, limba), trimitand informatiile pe care le contin inapoi la site-ul web originar (first-party cookie) sau catre alt site web caruia le apartin (third-party cookie), atunci cand vizitati din nou site-ul web respectiv utilizand acelasi dispozitiv final.

Cum puteti controla fisierele de tip cookie

Va puteti retrage consimtamantul privind fisierele de tip cookie in orice moment. In acest scop, puteti sa blocati sau eliminati fisierele cookie fie prin intermediul setarilor browserului dvs. web sau prin utilizarea unor software-uri puse la dispozitie de terti, sau urmand instructiunile specifice pentru categoriile de cookie din sectiunile urmatoare. In orice situatie, pot aparea probleme legate de utilizarea anumitor parti ale site-ului web daca dezactivati fisierele de tip cookie.

In cazul in care doriti sa eliminati fisierele de tip cookie stocate pe dispozitivele dvs. si sa configurati browserul dvs. web astfel incat sa refuze fisiere de tip cookie, puteti sa utilizati setarile privind preferintele din browser-ul dvs. web. De obicei, puteti gasi setarile de navigare referitoare la fisiere de tip cookie in meniurile „Optiuni”, „Instrumente” sau „Preferinte” din browserul web pe care il utilizati pentru a accesa Website-ul nostru. In functie de browserele web existente, pot fi utilizate mijloace diverse pentru a dezactiva fisierele de tip cookie. Pentru a obtine mai multe informatii, va rugam sa vizitati website-ul browserelor dvs.:
Setari cookie in Internet Explorer – Internet Explorer
Setari cookie in Firefox – Firefox
Setari cookie in Chrome – Chrome
Setari cookie in Safari – Safari
Setari cookie in Opera – Opera

Pentru a afla mai multe despre fisierele de tip cookie, va rugam sa vizitati www.allaboutcookies.org sau sa vedeti www.youronlinechoices.eu, care contine informatii suplimentare privind publicitatea comportamentala si viata privata online.

Fisierele de tip cookie

In baza functiei si scopului pentru care sunt utilizate fisierele de tip cookie, acestea sunt, de obicei, clasificate in urmatoarele categorii:

  • Cookie-uri de performanta a site-ului
  • Cookie-uri de analiza a vizitatorilor
  • Cookie-uri pentru geotargetting
  • Cookie-uri de inregistrare
  • Cookie-uri pentru publicitate
  • Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate

Cookie-uri de performanta

Acest tip de cookie retine preferintele utilizatorului pe acest site, asa incat nu mai este nevoie de setarea lor la fiecare vizitare a site-ului.

Exemple:
– setarile volumului pentru video player
– viteza de video streaming cu care este compatibil browserul

Cookie-uri pentru analiza vizitatorilor

De fiecare data cand un utilizator viziteaza acest site softul de analytics furnizat de o terta parte genereaza un cookie de analiza a utilizatorului. Acest cookie ne spune daca ati mai vizitat acest site pana acum. Browserul ne va spune daca aveti acest cookie, iar daca nu, vom genera unul. Acesta permite monitorizarea utilizatorilor unici care ne viziteaza si cat de des o fac. Atat timp cat nu sunteti inregistrat pe acest site, acest cookie nu poate fi folosit pentru a identifica persoanele fizice, ele sunt folosite doar in scop statistic. Daca sunteti inregistrat putem sti, de asemenea, detaliile pe care ni le-ati furnizat, cum ar fi adresa de e-mail si username-ul – acestea fiind supuse confidentialitatii si prevederilor din Termeni si Conditii, Politica de confidentialitate precum si prevederilor legislatiei in vigoare cu privire la protejarea datelor cu caracter personal.

Cookie-uri pentru geotargetting

Aceste cookie-uri sunt utilizate de catre un soft care stabileste din ce tara proveniti. Este complet anonim si este folosit doar pentru a targeta continutul – chiar si atunci cand sunteti pe pagina noastra in limba romana sau in alta limba primiti aceeasi reclama.

Cookie-uri pentru inregistrare

Atunci cand va inregistrati pe acest site, generam un cookie care ne anunta daca sunteti inregistrat sau nu. Serverele noastre folosesc aceste cookie-uri pentru a ne arata contul cu care sunteti ingregistrat si daca aveti permisiunea pentru un serviciu anume. De asemenea, ne permite sa asociem orice comentariu pe care il postati pe site-ul nostru cu username-ul dvs. Daca nu ati selectat “pastreaza-ma inregistrat”, acest cookie se va sterge automat cand veti inchide browserul sau calculatorul.

Alte cookie-uri ale tertelor parti

Pe unele pagini, tertii pot seta propriile cookie-uri anonime, in scopul de a urmari succesul unei aplicatii, sau pentru a customiza o aplicatie. Datorita modului de utilizare, acest site nu poate accesa aceste cookie-uri, la fel cum tertele parti nu pot accesa cookie-urile detinute de acest site.

De exemplu, cand distribuiti un articol folosind butonul pentru retelele sociale aflat pe acest site, acea retea sociala va inregistra activitatea dvs.

Google Analytics

Website-ul nostru utilizeaza Google Analytics, un serviciu pentru analiza web, furnizat de Google. Google Analytics utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a ajuta un anumit Website sa analizeze modul in care utilizati respectivul Website. Informatiile generate de fisierele de tip cookie cu privire la utilizarea de catre dvs. a Website-ului (inclusiv adresa dvs. IP) vor fi transmise si stocate de Google pe servere care pot fi localizate in UE, SEE si/sau Statele Unite. Google va utiliza aceste informatii in scopul evaluarii utilizarii de catre dvs. a Website-ului, elaborand rapoarte cu privire la activitatea Website-ului pentru operatorii Website-ului si furnizand alte servicii referitoare la activitatea Website-ului si la utilizarea internetului. De asemenea, Google poate transfera aceste informatii catre terti in cazul in care are aceasta obligatie conform legii sau in cazul in care acesti terti prelucreaza informatiile in numele Google. Google nu va asocia adresa dvs. IP cu alte date detinute de Google.

Informatii detaliate cu privire la Google Analytics si protectia datelor cu caracter personal (inclusiv modul in care puteti controla informatiile trimise catre Google) pot fi gasite la: https://policies.google.com/privacy/partners.

Pentru a impiedica monitorizarea prin acest tip de cookie, puteti instala un add-in pe browserul dvs. web (http://tools.google.com/dlpage/gaoptout).

Data ultimei actualizari: 20.05.2018

 

 

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/termeni-si-conditii/