«

»

THERMOSYSTEM CONSTRUCT CORPORATION: Alegerea materialelor corecte pentru structuri rezistente si eficiente

Share

 

Construirea durabila reprezinta un pilon esential in dezvoltarea sustenabila a oraselor si comunitatilor. Una dintre cheile succesului in acest domeniu este alegerea materialelor de constructii potrivite si eficiente din punct de vedere al calitatii si al pretului, capabile sa asigure durabilitatea pe termen lung si performanta constanta a structurilor construite. Profesionistii din industria constructiilor trebuie sa fie bine informati si sa adopte o abordare strategica in procesul de selectie a materialelor pentru a obtine rezultate optime. Ghidul de mai jos ofera o perspectiva detaliata asupra factorilor critici de luat in considerare in alegerea materialelor de constructie pentru durabilitatea pe termen lung.

 

Primul aspect crucial in implementarea eficienta a principiilor de durabilitate in constructii este colaborarea cu distribuitori de materiale de constructie de inalta calitate. THERMOSYSTEM este un producator de materiale de constructie de incredere, cu o reputatie solida in industrie, care ofera o gama diversificata de produse de inalta calitate.

 

Un alt pas esential in alegerea materialelor de constructie durabile este intelegerea specifica a conditiilor climatice si a mediului local. Un material potrivit pentru o zona geografica ar putea sa nu fie la fel de eficient in alta zona. De Pentru siguranta constructiei, recomandam ULTRATHERM, un adeziv pentru polistiren si vata minerala, sub forma de pulbere de culoare caramiziu deschis, pe baza de ciment, cu continut ridicat de aditivi speciali si fibre de armare sintetice.

 

O alta consideratie importanta este calitatea constanta si durabilitatea in timp a produselor.

Un exemplu de material rezistent la uzura este HYDROFLEX un mortar flexibil, bicomponent (A+B), folosit la impermeabilizarea si etansarea substraturilor, la dusuri, bai, piscine, balcoane, fundatii si terase deschise care urmeaza a fi placate ulterior cu placi ceramice.

 

Pe langa durabilitate, performanta constanta a materialelor este cruciala. Alegerea materialelor cu proprietati stabile si consistente in timp asigura integritatea structurilor pe parcursul utilizarii acestora. Profesionistii trebuie sa fie atenti la caracteristicile tehnice ale materialelor si sa aleaga produse dedicate fiecarei operatiuni a constructiei pentru a asigura functionalitatea si fiabilitatea acesteia.

Cu performante deosebite, TS-FLEX este un produs potrivit atat pentru interior, cat si pentru exterior, pe pereti si pardoseli. Este ideal pentru incalzirea in pardoseala, acoperiri ale pardoselilor cu placaje ceramice cu dimensiuni mari si placi din piatra naturala cu nuante inchise, si potrivit atat pentru suprafete-suport absorbante cat si pentru cele neabsorbante.

 

ULTRAFLEX, un adeziv flexibil cu granulatie fina, se utilizeaza pentru lipirea in pat subtire, la interior si exterior, pe pereti si pardoseli − suprafete-suport absorbante si neabsorbante − a placajelor ceramice cu format mare (maximum 120×120 cm), placi din piatra naturala de culoare inchisa, si se preteaza pentru sistemele de incalzire in pardoseala si spatii cu umiditate ridicata (ex. bai, bucatarii, terase etc.).

Sustenabilitatea reprezinta un alt factor esential in alegerea materialelor de constructie. Materialele reciclabile, biodegradabile sau cu un impact redus asupra mediului inconjurator sunt preferate in construirea durabila. Profesionistii trebuie sa analizeze ciclul de viata al materialelor si impactul lor asupra mediului pentru a alege variante care sa minimizeze amprenta ecologica a proiectului.

In conformitate cu toate cerintele, AMBIANCE garanteaza o putere de acoperire foarte buna, un timp de uscare rapid si un grad ridicat de alb.

 

Actorii din domeniul constructiilor pot beneficia oricand de consultanta din partea specialistilor THERMOSYSTEM in alegerea celor mai potrivite materiale. Ca producator de incredere, THERMOSYSTEM furnizeaza informatii detaliate despre caracteristicile tehnice ale produselor si potentialul impact asupra mediului, contribuind astfel la luarea deciziilor in procesul de construire. Prin colaborarea cu specialistii THERMOSYSTEM , arhitectii, proiectantii, constructorii, dezvoltatorii dar si utilizatorii finali se pot asigura ca proiectele lor beneficiaza de materiale durabile si performante, care isi vor aduce un aport substantial la succesul pe termen lung al constructiilor si la dezvoltarea sustenabila a comunitatilor.

 

Alegeti THERMOSYSTEM pentru rezultate de top in constructii!

 

Pentru mai multe informatii despre produsele mai sus mentionate, dar si pentru a viziona intreaga gama din portofoliul THERMOSYSTEM , accesati www.thermosystem.ro.

 

Thermosystem Construct Corporation SRL
Mobil: +40 756 03 03 03
E-mail: comercial@thermosystem.ro
Web: www.thermosystem.ro

 

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 211 – martie 2024, pag. 16-17

 



Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2024/03/18/thermosystem-construct-corporation-alegerea-materialelor-corecte-pentru-structuri-rezistente-si-eficiente/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.