«

»

www.forum.peundemerg.ro

Share

Nu spunem nicio noutate cand afirmam ca in materie de infrastructura, in special de transport, Romania se afla mult in urma tarilor civilizate ale lumii. In aceste conditii orice realizare, orice pas inainte, nu poate decat sa ne bucure. Iar in ultima perioada acesti pasi au inceput sa fie facuti. Probabil asa a aparut ideea infiintarii unui site care sa urmareasca tot ce se intampla in materie de infrastructura in tara noastra.

 

Initiatorul lui si in continuare, administratorul lui, Ionut, care, in prima lui postare, la 20 septembrie 2011 scria: “Veti gasi aici stiri, noutati, proiecte, planuri si viziuni despre tot ce tine de mobilitate, indife­rent ca se face pe uscat, apa, aer sau spatiu. Sunteti invitati sa contribuiti cu stiri, fotografii si pareri / opinii, mai mult sau mai putin avizate. Daca vrei sa ne contactezi, da-ne un e-mail la contact@peundemerg.ro.“ Site-ul a fost denumit sugestiv: http://www.forum.peundemerg.ro/.

Iar forumistii nu s-au lasat prea mult asteptati.

Astazi, la mai putin de 2 ani de la infiintarea lui, site-ul numara mii de postari si zeci de mii de accesari, devenind o adevarata enciclopedie a infrastructurii de transport din tara noastra.

Pe cele cateva domenii sau subdomenii ale sale puteti gasi informatii despre autostrazi, drumuri nationale, poduri, centuri ocolitoare ale oraselor, cai ferate, porturi si aeroporturi si multe alte aspecte care tin de infrastructura tarii noastre, dar si a unor tari invecinate.

Se afla pe site tot ceea ce apare in presa scrisa sau audiovizuala cu acest subiect, informatii despre situatia de pe toate santierele, transmise, de cele mai multe ori, de forumistii din zona, informatii insotite, de cele mai multe ori, de fotografii si chiar imagini filmate din avion sau elicopter.

Singurul lucru care lipseste, dar nu din vina lor, sunt informatiile directe de la societatile sau institutiile implicate in realizarea investitiilor, informatii pe care forumistii le obtin cu multa greutate sau nu le obtin deloc, ei multumindu-se cu cele oficiale de pe site-urile acestor institutii, institutii care ar putea sa profite de existenta gratuita a unui asemenea site pentru a-si face cunoscute, mai bine, prin intermediul lui, realizarile si intentiile.

Oricum ceea ce fac acesti entuziasti merita toata aprecierea.

Succes, in continuare!

Cat mai multe postari si accesari! Si, mai ales, sa aveti si sa avem parte de o infrastructura de transport de care sa ne bucuram cu totii!

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 94 – iulie 2013, pag. 65

 



Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2013/07/10/www-forum-peundemerg-ro/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.