«

»

DOKA: Staxo 40

Share

doka_staxo_40Sistemul aduce un nou ritm si mai multa productivitate pe santierul dumneavoastra: de la montajul simplu si deplasarea usoara pana la montarea si demontarea rapida.

 

01 Suprafete de lucru continue cu podine in interiorul turnului – si pentru prima data si intre turnuri. Cofrarea si in special decofrarea planseului devin astfel mult mai sigure. Rama in H creeaza zone de trecere cu inaltimi de pana la 2,00 m si un spatiu liber sub cofrajul planseului de pana la 1,70 m si astfel suficient spatiu pentru lucru.

 

02 Premontajul orizontal, la sol este posibil datorita imbinarilor rigide dintre cadre. Aceasta este cea mai sigura metoda de montare a esafodajului, in acest scop, cadrele sunt asigurate cu conectorii de rama galbeni, iar picioarele si capetele de sustinere cu blocaje sustineri. Alte posibilitati de montaj sunt: montajul vertical cu EPP, sau prin montajul vertical exclusiv cu cadre de 1,20 m, montajul vertical cu balustrada continua.

 

03 Siguranta maxima prin scari de acces robuste, puncte de fixare testate pentru echipamentul personal de protectie si prin console pentru un mod de lucru sigur la marginea planseului.

 

04 Montaj rapid prin componente putine si deosebit de usoare.

Piese putine si usoare = montaj rapid. Codurile de culoare ale crucilor diagonale Staxo accelereaza montajul, in plus, pot fi deplasate turnuri intregi si ridicate ulterior in noul loc de utilizare, astfel incat nu mai este necesara o demontare completa.

 

05 Cadrul în H in curs de brevetare este usor de transportat chiar din centrul sau de greutate.

Succesiunea de montaj este simpla si logica – se evita astfel greseli costisitoare de montaj. Diagonalele sunt fixate cu elemente sigure de blocare (si nu cu imbinari cu pana care se pot desface).

 

06 Staxo 40 ofera multiple posibilitati de utilizare în constructiile de cladiri:

• console pentru marginea planseului

• podine asigurate impotriva ridicarii pentru formarea nivelelor de montaj sub suprastructura sau pentru formarea caii de trecere

• roti de manevra pentru deplasarea de turnuri intregi

• capete furca reglabile si picioare tija reglabila cu interval de extindere pana la 75 cm

• mai mult spatiu liber la partea superioara a turnurilor

• optimizarea utilizarii materialului prin distante ale cadrelor de la 1,0 m pana la 3,0 m

• ridicarea de turnuri intregi cu macaraua

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 90 – martie 2013, pag. 12

 



Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2013/03/05/doka-staxo-40/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.