«

»

THERMOSYSTEM CONSTRUCT CORPORATION: Cine suntem si ce le oferim clientilor?

Share

 


 

Zona constructiilor, indiferent ca vorbim despre locuinte sau infrastructura, reprezinta pentru Romania un segment important.

THERMOSYSTEM a reusit sa castige si sa pastreze increderea partenerilor sai prin calitatea produselor si competenta echipelor, atat manageriale cat si de vanzari.

Produsele THERMOSYSTEM sunt verificate si incercate la cele mai riguroase laboratoare, obtinand rapoarte de incercari care le confirma calitatea si incadrarile produselor pe clase de performanta.

 

Cine este THERMOSYSTEM si ce le ofera clientilor?

  • Producator cu capital 100% romanesc
  • Ofera produse sustenabile
  • Gama completa de produse (adezivi, mortare uscate, tencuieli, vopsele, amorse etc.)

 

ANUAL PRODUCEM:

  • 250.000 tone Mortare Uscate
  • 60.000 tone Gleturi si Chituri
  • 10.000 tone Tencuieli Decorative si Vopsele

 

Compania are in plan noi investitii si continuarea strategiilor ce au dus la cresterea business-ului din ultimii ani. THERMOSYSTEM tinteste sa devina unul dintre principalii jucatori ai pietei romanesti de materiale de construcţii.

Sustinem performanta in constructii si suntem intotdeauna alaturi de clientii nostri.

 

THERMOSYSTEM a acceptat aceasta provocare si vine in intampinarea clientilor cu un adeziv flexibil cu granulatie fina pentru placari ceramice si din piatra naturala cu sensibilitate scazuta la patare, armat cu fibre, recomandat pentru lipire in pat subtire, la interior si exterior, pe pereti si pardoseli, a placajelor ceramice cu format mare.

 

ULTRA FLEX – adeziv flexibil cu granulatie fina pentru placari ceramice si din piatra naturala cu sensibilitate scazuta la patare, armat cu fibre, rezistent la apa si inghet, sub forma de pulbere de culoare gri, pe baza de ciment, adaosuri, aditivi si agregate

UTILIZARE: ULTRA FLEX se utilizeaza pentru lipire in pat subtire, la interior si exterior, pe pereti si pardoseli, a placajelor ceramice cu format mare (maximum 120×120 cm), placi din piatra naturala de culoare inchisa, pentru suprafete suport absorbante si neabsorbante. Pentru placarea suprafetelor expuse direct la umiditate (ex: terase circulabile, bai) se foloseste numai impreuna cu produse de hidroizolatie, recomandat fiind HYDROFLEX (mortar flexibil bicomponent).

 

 

TS-FLEX – adeziv flexibil pentru placari ceramice, clasificat C2TE S1

UTILIZARE: TS-FLEX este destinat lipirii in pat subtire, la interior si exterior, pe pereti si pardoseli, a placajelor ceramice cu format mare, placi din piatra naturala si artificiala, inchise la culoare, placaje cu absorbtie de apa din grupele Ia, Ib, II si III, cu o grosime uzuala de 6-20 mm. Pentru placarea suprafetelor expuse direct la umiditate (ex. terase circulabile) se foloseste numai impreuna cu produse de hidroizolatie. Poate fi utilizat in spatii comerciale, birouri, pe pardoseli incalzite, peste hidroizolatii, peste placari ceramice existente. Se aplica pe suporturi minerale din beton, beton usor, beton poros (BCA), tencuieli de ciment, sape de ciment, pardoseli incalzite, hidroizolatii. Nu se aplica pe suport din lemn, plastic, metal, huma, polistiren, sticla, hidrozolatii pe baza de bitum.

 

Pentru izolarea caselor sau cladirilor inalte, venim in intampinarea clientilor cu un adeziv destinat lipirii placilor de polistiren perfect adaptat zonelor care trebuie izolate. Cu ajutorul adezivului pentru polistiren ULTRA THERM, te vei bucura de un termosistem eficient.

Exista doua tipuri de polistiren, fiecare cu proprietati specifice: polistiren expandat (EPS) si polistiren extrudat (XPS). Ambele tipuri pot fi lipite cu acest adeziv, potrivit, de asemenea, pentru vata bazaltica – un material foarte eficient pentru izolarea peretilor.

ULTRA THERM – a fost creat pentru a lipi acest tip de izolatie de materialul suport (beton, BCA, caramida s.a.).

UTILIZARE: ULTRA THERM se foloseste pentru lipirea placilor de polistiren expandat, extrudat si vata bazaltica la interior si exterior, cat si ca masa de spaclu, in care se inglobeaza plasa de armare a polistirenului peste placile de izolatie.

Daca suprafata suport este plana, se recomanda aplicarea mortarului adeziv pe toata intinderea placii de polistiren, pentru o eficienta sporita a izolatiei.

Intinderea adezivului se face pe intreaga suprafata a fiecarei placi de polistiren cu ajutorul gletierei zimtate de 10 mm x 10 mm sau 12 mm x 12 mm.

 

HYDROFLEX – mortar flexibil, bicomponent (A+B), folosit la impermeabilizarea si etansarea substraturilor, la dusuri, bai, piscine, balcoane, terase deschise si fundatii care urmeaza a fi placate ulterior cu placi ceramice

 

VOPSEA LAVABILA AMBIANCE WHITE LATEX VELVET – vopsea pe baza de rasini acrilice, extinderi si filleri, utilizata pentru protectia si decorarea suprafetelor interioare. Se remarca printr-un aspect mat, o textura catifelata si rezistenta sporita la spalare.

UTILIZARE: AMBIANCE WHITE LATEX VELVET se utilizeaza pe suprafete interioare intens solicitate, in zone cu grad ridicat de uzura: camere de hotel, camerele destinate copiilor, holuri etc. Se poate aplica la interior, pe toate tipurile de suprafete de zidarie, tencuiala, beton, suprafete din materiale minerale, inclusiv BCA, placi de ipsos, placi de gips-carton etc.

 

 

OAMENI ONESTI, FIRME ONESTE, AFACERI DE SUCCES!

 

Thermosystem Construct Corporation SRL

B-dul Biruinţei 223, Pantelimon, llfov

Mobil: +40 756 03 03 03

E-mail: comercial@thermosystem.ro I Web: www.thermosystem.ro

 

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 206 – septembrie 2023, pag. 58-59

 

 

 



Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2023/09/11/thermosystem-construct-corporation-cine-suntem-si-ce-le-oferim-clientilor/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.