«

»

PROTAN: Sisteme de acoperis Protan. Acoperisul necirculabil

Share

Continuam sa va prezentam sistemele de acoperis oferite de Protan Roof Romania. Cele la care ne vom referi in acest articol sunt verificate in practica de catre Protan in Scandinavia acolo unde se afla cea mai mare firma de aplicatori din Europa (aproximativ 600 de angajati).

In conceptia Protan, acoperisul este considerat a cincea fatada, de multe ori mult mai importanta functional decat celelalte. De aceea, constructia unui acoperis nou sau renovarea unuia vechi este o provocare care necesita solutii verificate in timp, usor de aplicat si, uneori, personalizate sau inovatoare. Prin acestea ajutam clientii sa micsoreze costurile de constructie sau de intretinere ale acoperisului.

Solutiile optime din punct de vedere cost – performanta pe termen lung sunt posibile deoarece acoperisul Protan detine certificatul BBA care atesta durata de viata de cel putin 30 de ani.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 60 – iunie 2010, pag. 36

 

Autor:
Gabriel RISCANU, director – Protan Roof Romania

 



Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2010/06/24/protan-sisteme-de-acoperis-protan-acoperisul-necirculabil/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.